Жіночі кеди на високій платформі на фото: чорні і білі моделі

  1. Фото красивих жіночих кед на платформі
  2. З чим носити жіночі кеди на високій платформі: кращі ідеї на фото
  3. Фото чорних і білих кед на високій платформі: як вибрати

Стилісти досить суперечливо ставляться до такої новинці, як кеди на платформі, все тому, що існує велика кількість варіантів виконання такої моделі і багато хто з них просто наводять жах. Щоб зрозуміти, чому кеди на платформі заслужили таке ставлення, давайте разом подивимося фото, представлені спеціально для нашого сайту і почитаємо невеликі огляди новомодного тренда цього сезону.

Фото красивих жіночих кед на платформі

Звичайно, не дивлячись на суперечливість такої моделі, існують цілком красиві кеди на платформі, які нерідко вибирають сучасні модниці. Справа в тому, що досить часто дівчата хочуть здатися більш оригінальними, а не привабливими, тому їх погляд падає на такі незвичайні речі. Звичайно, вони можуть бути цілком не цікаво для любительок ділового та класичного стилю, але ось для любительок спорту - це може стати улюбленою штучкою. Подивіться на фото красивих жіночих кед на платформі, які нерідко вибирають модниці для створення оригінальних луків.

Багато спортивних фірми, завдяки великому інтересу серед жіночої половини населення вирішили виконати таку цікаву взуття. Так, наприклад, адідас і найк цілком задоволені моделями, що випускається ними взуття на платформі, яка дуже полюбилася молодим дівчатам, що захоплюються спортом.

Справа в тому, що наскільки оригінальною не була б взуття, вона все одно буде чудово виглядати, якщо правильно її доповнити іншим одягом. Про те, з чим носити кеди на платформі, поговоримо трохи пізніше, а зараз зверніть увагу на фото оригінальних моделей, які зможуть стати для будь-якої справжніми друзями.

Існують моделі, які вибирають дівчата, які володіють особливим смаком. Це зовсім не стильні і не привабливі кеди на каблуках і платформі, які можете побачити на фото, представлених нижче.

Таке взуття дуже складно з чим або поєднувати, особливо, якщо друга одяг - це сукні та спідниці. Звичайно, є модниці, які примудряються створити красиві образи і з такими атрибутами гардероба, але це велике виключення.

Великою популярністю серед молодих дівчат користуються чорні спортивні кеди на платформі, які можна легко носити зі спортивними штанами. Зверніть увагу на те, як красиво може виглядати такий образ, на фото, які можна побачити нижче.

Крім чорного кольору, при створенні кед на платформі нерідко використовуються і трохи інші відтінки. Так, наприклад, це можуть бути яскраві фарби: червоний, салатовий, зелений блакитний та інші. Крім цих квітів, так само використовуються і відтінки дорогоцінних металів, наприклад, золотий, платиновий і бронзовий.

Крім спортивного взуття, це можуть бути кеди на високій платформі, виконані в вуличному стилі. Така модель відрізняється тим, що платформа розташовується по всій платформі і може мати абсолютно різні принти та забарвлення.

Найбільш привабливі кеди на платформі, верх яких виконаний в чорному кольору, а товста підошва в білому. Таке взуття, легко можна надіти на прогулянку, якщо звичайно платформа не буде занадто важкою і високою.

Крім цього таке взуття нерідко прикрашають різними принтами на платформі, наприклад, це може бути малюнок у вигляді веселки або силуети квітів. Існує велика кількість дизайнерської взуття, яку вони виконують з прозорим верхом, наприклад, такі кеди на високій платформі можна побачити в колекції леді Гага.

З чим носити жіночі кеди на високій платформі: кращі ідеї на фото

Існує велика кількість варіантів поєднувати кеди на високій платформі з іншими речами. Наші стилісти дали кілька порад для любительок такий взуття і зібрали кращі ідеї на фото, які побачимо далі.

Нерідко дівчата носять кеди на високій платформі з самими звичайними звуженими джинсами, варто відзначити, що такий образ виглядає дуже привабливо. Взуття на платформі здатна не тільки візуально зробити ноги трохи стрункіше, але легко помітити і те, що хода стає більш невимушеній і грайливою.

Також, можна красиво поєднувати кеди на високій платформі з шортами , Наприклад, це можуть бути бермуди пастельних відтінків. Якщо при цьому, хочете зробити образ більш жіночним, то можна доповнити його капелюхом Федір і красивою кофтиною або однотонної футболкою.

Стилісти нерідко говорять про те, що кеди на платформі можуть привнести в образ нотку епатажу, тому потрібно вміти правильно його обігравати. Так, наприклад, їх ні в якому разі не можна носити з деякими спідницями: спідниці-олівці і пачки слід відразу ж виключити із загального образу, якщо вибір припав на таке взуття.

Якщо ви дуже любите жіночні спідниці, то зверніть увагу на спідницю-шорти, які прекрасно поєднуються з такою епатажною і неабиякою взуттям, інакше образ приречений на невдачу.

Якщо дівчина вибрала кеди на високій платформі з прозорим верхом, то їй обов'язково варто звернути увагу на рвані джинси, які цілком доповнять оригінальний образ.

Що стосується спортивного взуття на платформі, то тут справа йде куди простіше. Її легко можна доповнити джинсами, сорочками і звичайно ж тренувальним костюмом. Непогано будуть виглядати і сукні спортивного крою, в ансамблі з кедами на платформі, вони справлять належне враження на оточуючих.

Фото чорних і білих кед на високій платформі: як вибрати

Зараз, ми розглянемо кілька радою про те, як правильно вибрати колір кед на високій платформі, щоб потім не пошкодувати про свою покупку. Для цього візьмемо для прикладу чорні і білі моделі, розглянемо їх уважно на фото і почитаємо короткі огляди.

Основний плюс чорних кед на високій платформі полягає в тому, що їх легко можна поєднувати з іншими атрибутами одягу, звичайно, якщо не брати до уваги ділової і офісний стиль. Так, наприклад, їх можна легко надіти на прогулянку або пройтися з коханою людиною ввечері по магазинах.

Але, якщо хочеться чогось більш неординарного і екстравагантного, тоді варто звернути увагу на білі кеди на високій платформі, які забезпечать належний стиль образу. Звичайно, доглядати за ними набагато складніше, тому що підошва швидко брудниться, а відтирати її кожен день не кожна захоче. Тому робимо висновок, що у чорній моделі вже два плюса, а у білої один.

Далі, давайте подивимося на фото і дізнаємося які моделі кед на високій платформі існують і які красивіше: чорні або білі?

Звичайно чорні кеди можна легко чистити і поєднувати, але у білих є один незаперечних плюс: це те, що різноманітність моделей більш ширше, тому будь-яка при бажанні може знайти підходящу пару взуття.

Так, наприклад, дуже цікаво виглядають білі кеди на високій платформі з прозорим верхом, як кажуть стилісти: улюблена спортивне взуття леді Гага. Звичайно, може це і жарт, але саме у неї можна побачити таку пару. Якщо вибір припав на таку ж модель, то обов'язково стежте за тим, щоб педикюр і ніжки завжди були в порядку, інакше це може дуже сильно зіпсувати весь образ.

Далі, давайте подивимося на фото і дізнаємося які моделі кед на високій платформі існують і які красивіше: чорні або білі?

Новости