Жіночий спортивний одяг Adidas by Stella McCartney

Почнемо з жіночої лінійки спортивного одягу і взуття adidas by Stella McCartney .

Стелла МакКартні відома у всьому світі, як один з кращих дизайнерів одягу. Вона народилася в Лондоні, там же отримала освіту в Університеті імені святого Мартіна, цей же Університет закінчили Олександр Маккуїн і Джон Гальяно. Після отримання диплома на світ з'явилася її перша колекція одягу. Колекція була представлена ​​відомими моделями, Кейт Мосс, Наомі Кемпбел і Ясмін Ле Бон. Через деякий час, коли Стелла представила ще дві колекції, вона завоювала загальне визнання. Вона працювала креативним директором в «Chloe» в Парижі, потім, вона почала свою співпрацю з «Gucci». На цьому Stella McCartney не зупиняється і відкриває свій будинок моди спільно з керинг. Перша колекція відразу завоювала успіх, Стелла прибрала з колекції хутра і шкіру, так як вона вегетаріанка, і зробила акцент виключно на витонченість і елегантність одягу.

Перша колекція відразу завоювала успіх, Стелла прибрала з колекції хутра і шкіру, так як вона вегетаріанка, і зробила акцент виключно на витонченість і елегантність одягу

На даний момент вже не ведеться облік всіх колекціях одягу від Stella McCartney, вона відома у всьому світі, більше 70 країн і 100 інтернет-магазинів з доставкою поширюють її одяг. Найвідоміші магазини знаходяться в Мілані, Парижі, Лондоні, Лос-Анджелесі, Токіо та Пекіні.

У 2004 році Стелла підписала контракт з всесвітньовідомим брендом adidas. Уже 11 років вони створюють спортивний одяг та взуття, яка відрізняється своєю індивідуальністю і неперевершеністю. У свою колекцію Стелла додала жіночною, приталений крій, яскраві кольори, сміливі рішення, розкіш і елегантність.

У свою колекцію Стелла додала жіночною, приталений крій, яскраві кольори, сміливі рішення, розкіш і елегантність

У 2004 році на світ з'явилися духи від Stella McCartney, в 2008 році колекція нижньої білизни, в 2010 відома сумочка Фалабелла. В цьому ж році дебютувала і колекція дитячого спортивного одягу від Stella McCartney. У 2011 році з'явилися окуляри з екологічно чистих матеріалів, в 2012 році Стелла отримала можливість стати дизайнером Олімпійської і Параолімпійської збірних Великобританії для всіх видів спорту.

Stella McCartney внесла дуже великий внесок у розвиток і популяризацію спорту в своїй країні, а також у всьому світі. Завдяки своїй ідеї зробити спортивний одяг не тільки зручною, але і стильною, вона домоглася високих результатів. Якщо для чоловіків не так важливо, як вони виглядають під час тренування, для жінок це дуже важливо, це додатковий стимул вийти на тренування. Стелла використовує яскраві кольори, витончений дизайн, підкреслює витонченість і жіночність. Також вся спортивний одяг виготовляється виключно з м'яких натуральних тканин, з застосуванням новітніх технологій у своїй індустрії. Якщо ви ставите питанням, чи варто вам придивитися до лінійки одягу від Stella McCartney, ми рекомендуємо саме її.

Якщо ви ставите питанням, чи варто вам придивитися до лінійки одягу від Stella McCartney, ми рекомендуємо саме її

Новости