Жінок не обдуриш! Інструкція з купівлі аерогрилю

опублікувала Jane

  • 20 листопада 2008 1:10
  • 13610

За статистикою ГИБДД, дорожні шахраї найчастіше «розводять» чоловіків, так як жінки швидше відчувають підступність. Також виважено ми підходимо до покупки нових меблів, але якщо мова, наприклад, заходить про покупку побутової техніки - наш мозок буксує перед розмаїттям технічних новинок. І що б нам не розповідав продавець, ми киваємо і все одно орієнтуємося на зовнішній вигляд, вважаючи, що в технічних дрібницях можна розібратися будинку. В результаті чергової агрегат під невдоволене бурчання рідних відправляється припадати пилом на дальню полицю. У чому ж справа?

Ринковий успіх будь-яких продуктів найчастіше привертає до себе увагу несумлінних компаній, які бажають розбагатіти на імені і іміджі популярного товару. У підсумку в хід йдуть будь-які маневри, аж до підробок, збивають з пантелику покупця.
Візьмемо, наприклад, мрію господині - кухонний комбайн і аерогриль, за допомогою яких можна приготувати справжній кулінарний шедевр. Питання «мати або не мати» їх уже не обговорюється. Одне тільки те, що аерогриль звільняє багато часу для інших справ, ставить його в розряд першочергових покупок. А вже про те, що приготована їжа виходить більш смачну і здорову, знають всі.
Як відрізнити оригінал аерогрилю від підробки? Ринковий успіх будь-яких продуктів найчастіше привертає до себе увагу несумлінних компаній, які бажають розбагатіти на імені і іміджі популярного товару
Для початку зверніть увагу на технічні характеристики. В аерогрилі, на відміну від звичайної духовки, де конвекція хаотична, потоки гарячого повітря розподіляються правильно. Відбувається це завдяки особливій формі колби і спеціальної пористої решітці, що закриває тен. Така конструкція забезпечує «правильну» циркуляцію повітря: від стінок до центру. Якщо ж такої решітки немає, або вона чисто символічна (у вигляді сіточки), продукти ніяк не захищені від спека, що виходить від тена. В результаті їжа або обгорає зовні, або не прожарівается. До того ж продукти вийдуть більш сухими, ніж в оригінальній техніці.
Обов'язково загляньте під кришку: якщо решітка, що закриває тен, виглядає як сітка - перед вами не аерогриль, а схожа на нього духовка. Чи варто витрачати на неї гроші?
Поцікавтеся у продавця, чи є в апараті стабілізатор напруги, і попросіть показати висновок науково - технічного центру сертифікації електрообладнання про працездатність аерогрилю в умовах перепаду напруги в мережі. Стабілізатор - дуже важлива деталь, здатна врятувати техніку при перепадах напруги в мережі на дачах або в старих квартирах.
Зверніть увагу на кількість і колір представлених моделей. У товарній лінійці, яку пропонує солідний виробник, як правило, не менше 7-10 варіантів, виконаних в різній колірній гаммі
При покупці оригінальної техніки до стандартної інструкції вам обов'язково запропонують книги з рецептами, з докладним описом того чи іншого блюда, а також оформлять гарантію. Наприклад, гарантія на аерогрилі HOTTER (Великобританія) становить 3 роки.
Вдалих покупок
Аерогрилі в Москві
Аерогрилі в Санкт-Петербурзі
Аерогрилі в регіонах Росії і на Україні

У чому ж справа?
Як відрізнити оригінал аерогрилю від підробки?
Чи варто витрачати на неї гроші?

Новости