Зірка «Квартету І» Олександр Демидов став винуватцем ДТП

11:54, 18.08.2017

Олександр Демидов потрапив в аварію. У своєму мікроблозі в Instagram зірка «Квартету І» повідомив, що з ним все в порядку. У своєму мікроблозі в Instagram актор написав: «Живий поки», супроводивши запис веселим смайликом. Однак іншим учасникам ДТП не до веселощів. За даними дорожньої поліції, в результаті аварії постраждали дві людини. Водій і пасажир мікроавтобуса були терміново госпіталізовані з переломом плеча і черепно-мозковою травмою.

Співробітники Державтоінспекції ведуть перевірку по даній справі. Слідству допомогла запис з відеореєстратора, зроблений очевидцем. Чоловік повідомив, що винуватцем аварії став Олександр Демидов, який зник з місця ДТП.

«У дзеркало заднього виду бачу, як по моїй смузі досить швидко наближається білий джип. Оцінюю обстановку і розумію, що обігнати мене у нього не вийде, так як я швидко наздоганяю автомобіль в лівій від мене смузі. Подумав і переключився на свої думки. За мить лунає різкий удар, мене кидає вправо, білий джип йде в захід. В общем-то, цілком собі звичайна ситуацію. Плюнувши вслід джипу, зупиняюся на аварійку, скачую запис з регіка, викликаю ДАІ. Через дві години приїжджає наряд. Я їм передав обставини того, що сталося, повідомив номер авто, його модель і марку », - наводить слова очевидця Starhit . Чоловік також повідомив, що намагався зв'язатися з актором, проте Демидов на повідомлення в соцмережах не відповів. Більш того, після аварії актор обмежив доступ до свого мікроблогу в Instagram.

Олександр Демидов

Читайте також:

Зірка «Квартету І» Леонід Барац вперше розповів про нову кохану
Олександр Демидов: «Сімейне щастя" Квартету І "далося нелегко»

Новости