Зірки «Дому-2» Валерій і Тата Блюменкранц остаточно розлучилися

11:31 12.09.2018

Учасники реаліті-шоу « Дім 2 » Валерій і тата Блюменкранц прийняли остаточне рішення розлучитися. Зараз зірки телебудівництва знаходяться на Сейшелах, де живуть порізно і навіть не розмовляють один з одним. На Острів Любові ведучі проекту відправили подружжя разом з однорічною дочкою Беатрисой з метою помирити пару, проте відносини Валерія і Тати тільки погіршилися. Вчора Блюменкранци навіть побилися , Після чого заявили, що їх шлюб приречений.

Тата Блюменкранц важко переживає розлад у родині. Дівчина цілими днями сидить в кімнаті і нікуди не виходить. "Це кінець. Я дуже хочу додому », - заявила Тата.

Глава сім'ї сприймає все куди легше. За словами Валери, остаточну крапку в стосунках поставив саме він, за що Тата його проклинає. Блюменкранц вже навіть будує плани на майбутнє. Так, в інтерв'ю Dom2Life учасник скандальної телебудівництва заявив, що готовий будувати нові відносини . Правда, поки Тата знаходиться на проекті, він навіть думати про це не бажає. Тепер чоловік чекає, коли його дружина покине «Дом-2». Про дочки Блюменкранц говорить охочіше і стверджує, що ніколи її не кине.

Зірки «Дому-2» Валерій і Тата Блюменкранц остаточно розлучилися

Нагадаємо, що відносини Тати Абрамсон і Валерія Блюменкранца зав'язалися в 2016 році. Блюменкранц і Абрамсон стали однією з найскандальніших пар «Дому-2»: практично щодня колектив обговорював конфлікти темпераментних Тати і Валери. Нерідко доходило справу і до рукоприкладства. У жовтні 2016 року Абрамсон оголосила, що чекає дитину від Блюменкранца. Валера, побачивши дві смужки, зрадів, пообіцяв ніколи не кидати Тату і зізнався їй у коханні.

В кінці квітня 2017 го Тата і Валерій офіційно оформили свої стосунки, а 8 липня того ж року вони вперше стали батьками. У столичному Центрі планування сім'ї та репродукції на світ з'явилася дівчинка, яку назвали Беатрисой (скорочено - Бетті). У серпні сім'я Блюменкранц повернулася на Поляну. Побувши під прицілами камер ще вісім місяців, подружжя покинули телепроект, пояснивши своє рішення тим, що виконали місію «Дому-2».

Валерій і Тата Блюменкранц з дочкою Беатрисой

Читайте також:

Валерій і Тата Блюменкранц побилися в ефірі «Дому-2»

Валерій Блюменкранц чекає догляду дружини з «Дому-2», щоб побудувати нові відносини

Зірка «Дому-2» Валерій Блюменкранц розкрив справжні причини розставання з дружиною Татой

Новости