Зірки рекомендують! ваги

Ще в давнину астрологи, які вивчали карту зоряного неба і Розділи рік по покравительство сузір'їв, відкрили одну дивну особливість. Кожному знаку зодіаку відповідав не тільки набір якостей характеру, а й парфумерні переваги.

На думку магів, у всякому доброму ділі, що стосується любові і прихильності, аромат повинен бути хорошим і приємним, а в злом справі, яким рухає ненависть, гнів, псування, аромат буде поганим. Зірки часто визначають долю людини, формують характери, погані привички і хороші, кому як не їм знати про взаємини ароматів і людини.

У загальних рисах картина така:

вогняна стихія - використовують запахи як прикраса і як зброю в складній боротьбі за місце під сонцем;

повітряна стихія - використовують запахи ділові, які створюють сприятливі умови для спілкування, внутрішній комфорт;

водна стихія - природжені парфумери, або "шамани" ароматів і запахів;

земна стихія - використовують запахи, які є основою іміджу і атрибутів добробуту, дорогі і відомі духи.

За багато століть астрологічні секрети давніх майстрів не втратили своєї актуальності. Сьогодні, слідуючи їх нескладним рекомендціям, можна підібрати ідеальний аромат, що поєднує екстракти рослин вашого знака зодіаку. Добре, якщо вроджена інтуїція дозволяє нам вибрати "правильний" аромат, що створює чарівну ауру і притягує чудових людей. Але щоб напевно упевнитися і не помилитися у виборі парфуму, ми проходимо тести, користуємося аромагороскопамі або прислухаємося до порад, або своєї інтуїції. Кожна людина для нас асоціюється з особливим, властивим тільки йому ароматом. Недарма знаменитий парфумер Палома Пікассо називала духи "автогрофом особистості", а актриса Кетрін Деньов помітила, що парфум сопроваждается її в будь-яку хвилину життя.

Кожна людина індивідуальна у свох смаки та вподобання. Хтось любить незатейлевие аромати, а хтось навіть вночі залишає крапельку витонченого ефірного масла на зап'ясті (як це любила робити Мерлін Монро), щоб навіть сновидіння супроводжував улюблений запах.

Коли сонце дарує землі останні теплі промені, природа одягає свій найкрасивіший наряд, в цей час народжуються вони - цінителі краси і вишуканості - ТЕРЕЗИ!

"Ні мало, ні багато" - ось головний девіз Терезів. Люди, народжені під заступництвом цього знака, не люблять, коли життя кидає їх в крайності. Звучить як каламбур, але Терези завжди прагнуть до рівноваги.

Парфуми для жінок Терезів повинна володіти ароматом, за характером схожим з характером господині - мінливим, загадковим, невибагливим, але оригінальним одночасно. Оскільки Ваги живуть в постійному пошуку гармонії і рівновазі в душі, будь-який аромат створює для них ухил в ту чи іншу сторону на какай-то момент часу. Сьогодні їм подобається один, а завтра - він викликає негативне відчуття і вже не подходет - потрібно шукати інший. Саме Терезам, душевний стан яких вельми мінливе, має сенс збирати свою колекцію ароматів, щоб користуватися ними за настроєм кожного дня. Так, за допомогою ароматів вони будуть частіше відчувати впевненість в собі і відчувати радість. Для них це дуже важливо і навіть необхідно. Крім того, для них важливо все - і сезонність, і популярність тієї чи іншої марки, і, нарешті, той настрій, який створює сам аромат. Ваги відчувають величезне задоволення, стикаючись зі світом приємних ароматів, і відносяться до вибору парфумів дуже серьйозно. Перш за все, зірки наказують їм запах королеви квітів - троянди.

Перш за все, зірки наказують їм запах королеви квітів - троянди


У квіткової палітрі, Терези віддають перевагу аромати таких рослин, як - жасмин, вербена, гальбан, лаванда, конвалія, герань, ромашка, мімоза, магнолія, таємнича орхідея; пряні запахи (мускус). Подолати нудьгу допоможе: гранат, кардамон, майоран, мускатний горіх, півонія, розмарин, шавлія, імбир, чебрець, гвоздика, мирт, соковиті і яскраві запахи апельсина, мандаринів, ванілі, сандалу і сосни. Солодкі запахи здатні Терезам додати впевненості в собі. Теплі тютюнові запахи надають їм впевненість і рішучість. Існують прості правила, відповідають яким навіть мінливі Терези.

Золоті правила для Терезів.

Парфуми за віком - жодна двацатілетняя представниця знаку Терези не вибере дорогий і вагомий аромат зрілої жінки. Вона просто не зможе його носити! Парфуми для Терезів - це відображення состояни душі, тому саме в відношенні возроста гармонія повинна бути ідеальною.

Гардероб ароматів - жінки Ваги як ніхто відчувають обстановку, завдяки своїй інтуїції. Тому і аромат вибирають - відповідний. Увечері - це будуть духи з оригінальним, яскравим ароматом, вдень - соковита парфумерна вода - з гірським ароматом трав, квітів, цитрусових і моху.

Флакон парфумів дуже рідко грає вирішальну роль при виборі аромату. Але для жінок - Терезів часом це буває принциповим - мінливі Терези віддають перевагу флакони правильної форми із закругленими краями в синьо-зеленій упаковці.

Власне, сам вибір. Ніколи Терези не скажуть, що обрані для неї парфуми їй абсолютно не підходять. І не стільки по внутрішньої делікатності, а просто в силу власних сумнівів - навіть не сподобався аромат вона буде "приміряти" на себе і так і сяк, вагаючись і роздумуючи. Мабуть, не варто вводити її в скрутне становище, тому що ці муки вибору для Терезів - саме тужливий проведення часу.

рекомендації

Перша декада Весо в, від 24 вересня по 2 жовтня, дарує світу натури ніжні і чуттєві, незрівнянно привабливі. Для них можна сміливо вибирати аромати з орієнтальними мотивами легкості, ніжності, вишуканості виготовлених на основі ароматичних трав і квітів. Вони підлестять своєю розкішшю почуттю переваги Терезів, підтвердять їх потяг до прекрасного.

Друга декада, з 3 жовтня по 13 жовтня, народжує Терезів благорзумних і честолюбних. Вони вибирають м'які і жіночні композиції на основі жасмину, троянди, іланг-ілангу і конвалії. Теплі відтінки деревини сандалу і чуттєвий ірис згладить "гострі кути" чоловічого характеру Терезів, а вишукане благородство дубового моху і амбри підкреслить неординарність.

Остання декада Терезів, з 14 по 23 жовтня, - час сильних духом, постійно прагнуть до досконалості. Навряд чи знайдуться люди, більш ревно прідержівающіееся перевірених часом цінностей. Жінкам цієї декади ідеально підходять класичні аромати - оригінальні квіткові запахи, що змішують аромати білої троянди, жасмину, гарденії і іланг-ілангу.

Серед марок Терези люблять як стару класику широко відомих дизайнерів - Dior, Chanel, так і нові аромати незвичайного складу. Далі представляю Вашій увазі рекомендації, що не є обов'язковими в Вашому виборі.

Davidoff Cool Water Woman   від Davidov - гімн свіжості і свободи Davidoff Cool Water Woman від Davidov - гімн свіжості і свободи. Морський аромат з нотами фруктів нагадує безмежну водну стихію, дарує жінці Терезам світ в душі і внутрішнє спокій.

Jadore від Christian Dior допоможе створити святковий, романтичний настрій. Багата квіткова композиція дає відчуття тихої радості, елегантності, ніжності і тепла.

Chanel Coco Mademoiselle   від Chanel не потребує рекомендації Chanel Coco Mademoiselle від Chanel не потребує рекомендації. Цей парфум знають і люблять жінки різних поколінь. Тут присутній і розкіш, і стиль, і чарівність, і повнота життя - що ще потрібно?

Chanel Chance Eau Tendre   від Chanel - прекрасний новий аромат для молодих дівчат, асоціюється з ранкової свіжістю, прозорістю і пахощами літніх квітів Chanel Chance Eau Tendre від Chanel - прекрасний новий аромат для молодих дівчат, асоціюється з ранкової свіжістю, прозорістю і пахощами літніх квітів

Lanvin Rumeur 2 Rose   від lanvin забезпечить впевненість і чудовий настрій протягом дня, він допомагає зберігати бадьорість духу і не турбуватися з приводу - прекрасний легкий антідепрісант Lanvin Rumeur 2 Rose від lanvin забезпечить впевненість і чудовий настрій протягом дня, він допомагає зберігати бадьорість духу і не турбуватися з приводу - прекрасний легкий антідепрісант!

Chloe Intense   - прекрасний парфум для самостійної та відкритої жінки Chloe Intense - прекрасний парфум для самостійної та відкритої жінки. Аромат стійкий, підходить для будь-якого часу року і доби - по-своєму універсальний, який поєднає витонченість і чуттєвість, елегантність і благородство.
Agent Provocateur Eau Emotionnelle - м'який, ніжний, жіночний - здатний зачаровувати і надовго запасти в серце коханому чоловікові. Пряне поєднання коріандру, єгипетського жасмину, мускусу і шафрану створять одночасно легкий і оригінальний шлейф.

Gucci Flora by Gucci   , Що має кілька нових композицій, підходить жінкам різного віку Gucci Flora by Gucci , Що має кілька нових композицій, підходить жінкам різного віку. Цей парфум дарує відчуття неземної краси, жіночності та допомагає утримувати рівновагу між розумом і почуттями.

Також цей знак з величезною симпатією ставляться до парфумерним виробам: Chloe Innocence, Jessica McClintock Jess, Max Mara Max Mara, Victoria "s Secret Rapture, Viktor & Rolf Flowerbomb і інші.

Також цей знак з величезною симпатією ставляться до парфумерним виробам: Chloe Innocence, Jessica McClintock Jess, Max Mara Max Mara, Victoria s Secret Rapture, Viktor & Rolf Flowerbomb і інші

Для чоловіків Терезів можна порадити теж легкі аромати, що підкреслюють чоловічу гідність і благородство душі, вишукані і елегантність, що врівноважують внутрішній стан.

Hugo Boss Boss Elements   і романтичні, і ділові;  ідеально підходять чоловікам молодим і амбітним Hugo Boss Boss Elements і романтичні, і ділові; ідеально підходять чоловікам молодим і амбітним. Вони підсилюють почуття впевненості в собі і налаштовують на позитив.

G.Armani Ciorgio Armani - аромат елегантного чоловіка з вищого світу; стильний і при цьому класичний, сучасний парфум для успішного чоловіка!

Azzaro Visit for Men   підходить стильним і неординарним особистостям;  свіжий деревно-пряний з нотами кардомоном, мускатного горіха і рожевого перцю Azzaro Visit for Men підходить стильним і неординарним особистостям; свіжий деревно-пряний з нотами кардомоном, мускатного горіха і рожевого перцю. Оригінальний, справжній чоловічий, але не занадто складний і "важкий".

Versace Man Eau Fraiche   від Versace - прекрасний аромат для чоловіка, що поважає себе Versace Man Eau Fraiche від Versace - прекрасний аромат для чоловіка, що поважає себе. Комбінація по відчуттях свіжа і легка, дуже цікава, незвичайна. включені ноти білого лимона, кедра, мускусу, деревини платана та ін.

Chanel Allure Homme Sport   - один з найпопулярніших ароматів, майже ідеальний для мучін Терезів Chanel Allure Homme Sport - один з найпопулярніших ароматів, майже ідеальний для мучін Терезів. Він і спортивний, і сексуальний, свіжий і пряний - парфум, що не залишає ніяких сумнівів в тому, що перед Вами - справжній ЧОЛОВІК!

Тут присутній і розкіш, і стиль, і чарівність, і повнота життя - що ще потрібно?

Новости