Жителі Чернівців підтримали петицію про будівництво храму і центру соціальної допомоги вагітним жінкам

цею материал Доступний по-русски

Станом на 23 серпня петицію підписали 280 осіб з 250 необхідних / Фото: stroyobzor.ua

Електронна петиція щодо будівництва Храму і Центру соціальної допомоги вагітним жінкам в Чернівцях набрала необхідні 250 голосів, повідомляє західноукраїнський інформаційний портал press-centr.com.

Релігійна громада "Всіх Святих землі нашої" УПЦ Чернівців звернулася до Чернівецькій міській раді з проханням виділити земельну ділянку по вул. Рівненській 8, для будівництва Храму і Центру соціальної допомоги вагітним жінкам.

Як зазначає автор звернення Назар Горук, центр буде займатися морально-духовної та матеріальної підтримкою вагітних жінок і осіб, які потрапили в скрутне становище.

Також буде надавати допомогу спрямовану на збереження дитячого життя і психологічну підтримку в період післяпологової депресії. Центр соціальної допомоги буде займатися співпрацею з європейськими організаціями щодо поліпшення матеріально-технічного стану профільних медичних установ міста і області.

Станом на 23 серпня петицію підписали 280 осіб з 250 необхідних. Отже, місцева влада повинна розглянути петицію протягом 10-ти днів, а подальшу її долю вирішать депутати під час пленарного засідання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости