Жителі Волгограда можуть перетворити кроки в гігабайти мобільного інтернету

«Білайн» запустив акцію «Гігі за кроки», яка дозволяє змінювати кроки на гігабайти. Умови прості: здійснюючи звичні дії, наприклад, походи по магазинах або прогулянки з друзями, абоненти можуть щодня отримувати додаткові 100 МБ до свого пакету мобільного інтернету. Для цього достатньо пройти 10 000 кроків і більш протягом дня. Нарахування інтернет-трафіку відбувається на наступний день за умови позитивного балансу рахунку. 100 бонусних МБ можуть бути нараховані тільки 1 раз в день.

100 бонусних МБ можуть бути нараховані тільки 1 раз в день

Стежити за кількістю кроків можна в додатку «Мій Білайн», яке агрегує дані з додатків «Здоров'я» на iPhone (iOS 9 і вище), а також Google Fit для Android (версії ОС 4 і вище), і потім щодня конвертує кроки в мегабайти додаткового трафіку. Акція розширює можливості нової тарифної лінійки «ВСЁмоё!» - користувачі тарифів зможуть отримувати додатково до 3 ГБ кожен місяць.

При розробці акції «Гігі за кроки» в квітні 2018 року «Білайн» провів дослідження серед абонентів, в рамках якого 42% власників смартфонів відзначили, що регулярно займаються фізичною активністю. Більш 71% стежать за показниками своїх тренувань за допомогою смартфонів, а 43% ставлять план по кількості кроків на добу.

«Запуск акції« Гігі за кроки »став продовженням реалізації стратегії« Білайн », спрямованої на передбачення і задоволення актуальних потреб клієнтів. Для тих, хто вже веде активний спосіб життя, участь в акції - це можливість отримувати реальну вигоду за звичні дії, а для тих, хто менш спортивний, - додатковий стимул почати діяти. Впевнені, що нашим клієнтам сподобається, як просто можна перетворити пройдені кроки в інтернет-трафік, а отримані результати і користь для здоров'я зроблять їх щасливими », - прокоментувала Ірина Лебедєва, віце-президент з маркетингу масового ринку ПАТ« ВимпелКом ».

Акція «Гігі за кроки» діє для фізичних осіб, що обслуговуються на одному з тарифів передплатної системи розрахунків лінійки «ВСЁмоё!» З 29 травня 2018 року по 30 вересня 2018 року на території РФ, за винятком Чукотського АТ, Республіки Крим та м.Севастополь. Більш детальна інформація про акцію доступна на сайті www.beeline.ru/gb-za-shagi

На облік даних по кількості кроків можуть впливати індивідуальні технічні особливості типів носяться фітнес-пристроїв і мобільних додатків, а також індивідуальні особливості учасників Акції (довжина кроку, швидкість пересування і т.д.).

Новости