Житомир.info | Як правильно вибрати нижню білизну

вибір бюстгальтера

Строго горизонтальний шов округлює груди, що особливо підходить жінкам з конусоподібної грудьми - такі чашечки надають їй природність.
Вузькі груди трохи "розводять" чашечки з вертикальними або трохи нахиленими швами.
Строго горизонтальний шов округлює груди, що особливо підходить жінкам з конусоподібної грудьми - такі чашечки надають їй природність Чашечки зі швами у вигляді літери "Т" - піднімають груди. Нерідко їх дублюють поролоном або синтетичною ватою, які краще тримають немолоду або великі груди; але бувають і легкі бюстгальтери з такими чашечками.
На форму грудей, отриману в результаті облачення в бюстгальтер, впливають не тільки чашечки, але також бретелі і весь інший крій вироби. Наприклад, передня частина, що скріпляє між собою чашечки.
Широкі груди можна підкоригувати за допомогою бюстгальтера з вузькою смужкою тканини між чашечками.
Кісточки - своєрідні підсилювачі, вони більш жорстко фіксують груди, піднімають її. Тому вони особливо незамінні для жінок зі слабкою або великими грудьми.
Для повних жінок з великими грудьми найбільш підходять моделі "масивні" і з нижньої оперізує частиною, яка не дає утворюватися складкам шкіри під щільно застебнутим бюстгальтером і додатково підтримує чашки.
Модель бюстгальтера і матеріал, з якого він виконаний, диктують Вам, яку сукню можна одягти зверху:
- під що-небудь легке в мереживах ідеально підійде бюстгальтер з бавовняного шиття;
- під трикотажне виріб, який облягає фігуру, краще надягти безшовний бюстгальтер з додаванням лайкри;
- під строгий костюм можна надіти жорсткий бюстгальтер з кісточками і на поролоні: він підкреслить Ваші форми.
Можливі проблеми з підбором бюстгальтера і шляхи їх вирішення

проблема

Наші рекомендації

Спадають бретельки

Відрегулюйте бретелі, і якщо це не допомагає, візьміть модель з чашкою на розмір менше. Купуйте тільки регульовані, високоякісні вироби. точно визначте свій розмір. Бюстгальтер «підскакує»

Спробуйте застебнути на наступний гачок, і / або послабте бретелі. Якщо ж проблема не вирішена, візьміть модель з великим об'ємом. Обрана модель підходить Вам, якщо вона не надто «стягує» Вас, і при цьому застебнута на середній гачок.

Бретелі залишають сліди на плечах

Злегка послабте бретелі.

Груди «випадає» з бюстгальтера

Треба збільшити розмір чашки. Приміряйте бюстгальтер з більш закритою чашкою.

Тканина не лежить гладко

Зморшки на тканини бюстгальтера з'являються, якщо розмір чашки занадто великий. Зверніть увагу на безшовну білизну.


вибір трусиків
вибір трусиків

Супермодні труси-шорти, а також міні-бікіні з низькою талією підходять, на жаль, виключно дівчатам з дуже скромними обсягами стегон.
Супермодні труси-шорти, а також міні-бікіні з низькою талією підходять, на жаль, виключно дівчатам з дуже скромними обсягами стегон Якщо різниця між обсягом талії і попи значна, то більше підійде нижню білизну з високою талією, яке оптично подовжує ноги і робить акцент на твоїй фігурист.
Любителькам вузьких спідниць і тонких тканин підійдуть трусики string, де задня частина присутня чисто символічно, і моделі "метелик" з мереживними "ніжками" без гумок.
Ще одна важлива функція нижньої білизни - поліпшення посадки верхнього одягу. Ось деякі рекомендації з цього приводу:
якщо ви одягаєте тонкий светр, прилеглу майку або щось, обтягуючі фігуру, звертайте увагу, щоб ні з боків, ні на спині не утворювалися складки, а контур бюстгальтер не вимальовувався; якщо цього все ж не вдається уникнути - значить ваш бюстгальтер вузькуватий і його необхідно замінити;
під прозорою повітряної блузкою або легким літньому сукнею слід одягати бюстгальтер тілесного кольору або кольору верхнього одягу. Ні ви, ні оточуючі не повинні відчувати його на вашому тілі. Для літа добре мати білизна з мереживами і бюстгальтери з відстібними бретельками;
для занять спортом теж потрібно відповідне білизна, що не утрудняють рухів і добре тримає форму. Підійдуть вироби з еластичних матеріалів, найкраще з мікрофібри. Багато фірм, що спеціалізуються на випуску нижньої білизни, мають у своїй колекції спеціальну спортивну лінію;
якщо ви одягаєте вузькі штани або облягаючий спідницю, то під них слід одягати тільки трусики-танга - контури нижньої білизни не повинні виступати на верхньому одязі; а ще краще - подовжені еластичні штани, які трохи підкоригують фігуру так, що одяг не тільки буде добре сидіти на вас, але і ви зможете безбоязно в ній сідати. На талії і ногах панталони не повинні виступати і бути помітні;
для урочистої одягу з глибоким вирізом на спині існують спеціальні моделі бюстгальтерів з перехресною системою бретелей, яка дозволяє тримати спину відкритою з одночасним підкресленням форми грудей; для урочистої одягу з глибоким декольте особливо ефектна модель бюстгальтерів under-bra. Ця модель піднімає бюст на манер минулих століть, створюючи знамениту ямочку.
http://www.dress-code.com.ua/

Новости