Житомир.info | Як правильно вибрати якісні натяжні стелі? Поради від Demi-Lune.

  1. Ціна натяжної стелі
  2. використовувані матеріали
  3. вибір кольору
  4. Монтаж натяжної стелі
  5. Безпека натяжної стелі

До підбору натяжних стель можна підходити по-різному, але існують певні «стандарти», що дозволяють підібрати недорогі, але якісні варіанти До підбору натяжних стель можна підходити по-різному, але існують певні «стандарти», що дозволяють підібрати недорогі, але якісні варіанти. Навряд чи пересічний покупець розбирається в усьому розмаїтті плівок, тому вибирати потрібно акуратно.

Для простого покупця наступні параметри найважливіше: ціна, матеріал, колір, здійснення монтажу, екологічність. Давайте розглянемо кожен з цих пунктів.

Ціна натяжної стелі

Без досвіду роботи в даній сфері складно буде відразу зрозуміти цінові відмінності між натяжними стелями різних виробників. Основні постачальники натяжних стель - Китай, Росія, Україна і країни Європи (Німеччина, Бельгія, Франція, Швейцарія). Як можна розділити таку велику кількість виробників по групах? Легко: європейські натяжні стелі і інші.

Щоб зрозуміти чому так, досить дізнатися, що в Європі сертифікація натяжних стель здійснюється за набагато більш суворим правилам, ніж в інших країнах, так як в Європі споконвічно дбають про якість продукції і про її безпеки. Ті, хто бував у Європі, напевно помічали це і в інших областях. Саме з цієї простої причини європейські натяжні стелі значно дорожче інших. Звідси хочеться відразу ж зрозуміти: як переконатися в тому, що пропонований стелю точно з Європи?

Компанія Alkor Draka з Франції вже давно маркує плівку власного виробництва. Лейбл CTN буде говорити про те, що цій плівці можна довіряти.

використовувані матеріали

Навіть недосвідчений покупець легко навпомацки відрізнить матеріал з якого зроблений натяжна стеля. Роблять їх найчастіше з ПВХ-плівки, сатину, замші, тканини або перфорації. Плівка може бути лакової або матовою.

ПВХ-плівка високої якості є дуже хорошим матеріалом, так як не схильна до грибків і плісняви, витримує затоплення, не вицвітає і не тріскається, при цьому візуально збільшить площу приміщення. Для тканинних стель не страшні негативні температури, які можуть зіпсувати плівку. Також тканинні стелі більш стійкі до механічних впливів.

Якщо вам не загрожують рясні затоплення, можна зупинитися на ПВХ-плівці, так як це матеріал досить надійний і дешевше, ніж інші. У тих випадках, якщо ви не знаєте чого чекати від сусідів, краще придбати надійний міцні натяжна тканинний стеля. Ще можна порадити застрахувати квартиру, але з натяжними стелями це не особливо пов'язано.

вибір кольору

За цим параметром кожен вибирає як хоче. Однак варто враховувати, що при виборі натяжних стель за кольором є теж свої тонкощі, які краще вивчити заздалегідь. По-перше, звичайні правила поєднання кольорів працюють і тут: чорне і червоне добре поєднуються, до чорного підходить жовтий, до салатовому можна вибрати помаранчевий. З таким речами впорається художник або дизайнер будь-якого рівня. В галереї фотографій робіт компанії DEMI-LUNE представлені об'єкти найрізноманітніших квітів. Ви можете вибрати те, що вам сподобається.

Монтаж натяжної стелі

Дану процедуру краще всього довіряти професіоналом, особливо, зарекомендували себе Дану процедуру краще всього довіряти професіоналом, особливо, зарекомендували себе. В особливо запущених випадках можна нарватися на таких працівників, у яких може вибухнути газовий балон. Така «помилка» при монтажі натяжної стелі катастрофічна часом не тільки для квартири замовника, а й для частини багатоквартирного будинку. Найкраще звертатися в компанії з гарною репутацією і багатим досвідом. Вибирати краще тих монтажників, які мають позитивні відгуки серед ваших друзів і знайомих, щоб ви самі могли переконатися в якості їх роботи перед тим, як звернутися за допомогою.

Безпека натяжної стелі

Як вже було сказано вище, виробники натяжних стель в Європі більш серйозно ставляться до екологічності продукції, що випускається, тому європейська сертифікація служить гарним стимулом вибрати саме європейську плівку. Німецькі натяжні стелі сертифікують по самим жорстким вимогам, слідом йдуть плівки з Франції. Такі натяжні стелі мають більш високу вартість, але варто розуміти, що це надійний, якісний і безпечний матеріал, що пройшов безліч перевірок і виготовлений за найсучаснішими технологіями.

За матеріалами: www.demi-lune.com.ua

Як можна розділити таку велику кількість виробників по групах?
Звідси хочеться відразу ж зрозуміти: як переконатися в тому, що пропонований стелю точно з Європи?

Новости