Житомир.info | У новому сезоні 2011 року окуляри ray ban wayfarer, аviator

У новому сезоні всіх здивували 2 найпопулярніші розробки сонцезахисних окулярів від компанії Ray-Ban. Це знамениті ray-ban wayfarer і аviator. Обидва бренди вважаються справжніми грантами популярності і успіху в цьому році. Якщо заглибитися в історію фірми знаменитої фірми, то тоді стає зрозумілим, як цієї компанії щороку вдається робити справжні сенсації. За всю свою свідому діяльність ця фірма не раз випускала по-справжньому стильні і оригінальні моделі Сонцезахисні очок. Але в новому 2011 році пік моди припав саме тільки на 2 моделі, які до сих пір зберігають лідерство з продажу. Розглянемо переваги кожної з моделей очок.

Сонцезахисні окуляри ray ban wayfarer є унікальним винаходом, що захищає від сонячного випромінювання і дозволяє займатися корекцією зору. В першу чергу впадає в очі дизайн цього знаменитого бренду. Окуляри Ray-Ban цієї моделі складаються з темних сіро-зелених стекол і золотий оправи, яка з неймовірно приємним блиском переливається на світлі. Крім того, покупців радує класична форма очок, яка дозволяє носити їх як з діловим костюмом, так і з спортивним спорядженням. Головною особливістю цього бренду знаменитої фірми є те, що лінзи тут встановлені скляні, а не як у інших моделей пластикові. За рахунок цього лінзи дозволяють пропускати тільки 15% всього випромінювання, видимого людським оком.

В іншому полягають плюси ray-ban aviator. Ця модель містить зручні сіро-зелені лінзи, які допомагають стійко захищати очей людини від зовнішнього впливу оптичних і радіаційних випромінювань світла. Крім того, скло тут не скляне, а пластикове, покрите спеціальним захисним шаром, що дає право цим очками забезпечувати 100% -у захист від швидкого появи різних подряпин і розломів на корпусі. Також, ця модель відрізняється хорошими показниками світлопроникності і міцності.

Об'єднує ці 2 моделі ray-ban aviator, wayfarer те, що кожен з них в магазині можна купити за привабливою ціною. Крім того, до кожного з моделей додається спеціальний комплект всього необхідного для догляду за окулярами. Окуляри ray-ban продаються з безліччю оригінальних комплектуючих. Зазвичай в універсальному комплекті кожного з брендів можна знайти невелику картонну коробку під окуляри, міцний укріплений футляр, документи (паспорт і міжнародний сертифікат) при отриманні оптичного приладу і, спеціально для догляду за склом, невелика ганчіркова тканину з мікрофібри.

За матеріалами сайту http://ochki-rayban.ru/.

Новости