Житомир.info | Радіокеровані вертольоти з гіроскопом

Радіокеровані вертольоти з гіроскопом

Радіокеровані вертольоти з гіроскопом

Радіокеровані іграшки вже стали обов'язковим елементом в іграшковому арсеналі кожної дитини. Кожна людина хоч раз мріяв про повернення в дитинство. Щасливі безтурботні дні, ігри з друзями, красиві іграшки. На жаль, дорослі розваги не дають такого великого сплеску емоцій.
Для того щоб отримати потужний заряд позитиву і яскравих вражень, достатньо просто купити радіокеровані вертольоти з гіроскопом. Чому саме їх? Та тому що це дуже захоплююче заняття, а також вони відмінно підходять для запуску в квартирних умовах довгими і холодними зимами, коли немає можливості займатися радіокерованими іграшками на вулиці. Радіокеровані вертольоти - це зменшені копії справжніх. Але рано чи пізно дитині захочеться більшого.
Йому потрібно буде купувати вертоліт більш високого класу, а значить, і більш високу ціну. Або залишити все як є і переконати його грати своїми старими іграшками. На превеликий жаль, вартість звичайних радіокерованих іграшок становить півтори-дві тисячі рублів.
Останнім часом ситуація змінилася. Виробники стали випускати радіокеровані вертольоти з гіроскопом нового покоління. Вони вміють літати так само добре, як і справжні. З їх появою з'явилася можливість використовувати гіроскопи. Сам гіроскоп - це такий прилад, який допомагає витримувати параметри польоту з вражаючою точністю. В принципі, їх стали використовувати давно, але тільки на дорогих моделях. Вартість такого радіокерованого вертольота починалася з 15 тисяч рублів і закінчувалася близько сотні тисяч.
Тільки з 2009 року в масовому порядку стали проводитися радіокеровані вертольоти з гіроскопом . Виробники стали використовувати в них новітні мікромініатюрних гіроскопи. Цей момент є точкою відліку появи на ринку різних радіокерованих іграшок, які мають гарні льотними характеристиками. Такі іграшки можуть дуже довго перебувати в центрі уваги людини, а особливо дитини, завдяки своїм видатним льотним якостям.
Той, хто коли-небудь купував собі радіокеровані вертольоти з гіроскопом, вже ніколи не захоче взяти в руки просто вертоліт, без гіроскопа. Кожен вертоліт з гіроскопом разюче точно відгукується на команди, подані з пульта управління. Це створює ілюзію, що регулюються цією льотної машиною. Якби заряд акумуляторної батареї не був обмежений, то можна було б годинами віражіровать в повітрі, представляти себе пілотом-професіоналом, що знаходяться за штурвалом справжнього вертольота.
На превеликий жаль, до недавнього часу радіокеровані вертольоти з гіроскопом представлені не були. Але все докорінно змінилося в березні 2010 року. Тоді одна російська компанія представила в Москві на Міжнародній виставці перші такі машини. Вона викликала справжній фурор, і її удостоїли найвищої нагороди - Золотої медалі АНО «Союзекспертіза».
На даний момент ця російська компанія пропонує різні радіокеровані вертольоти з гіроскопом, представлені в вісімнадцяти моделях. Вони мають різні технічні характеристики, маси, розміри, різні забарвлення. Ця серія вертольотів випускається нашої російською компанією на китайських виробничих майданчиках і знаходяться під жорстоким контролем російських фахівців.
Крім таких вертольотів, ця компанія випускає різні дитячі електронні іграшки та товари.
Початківцям авіапілотом радиться купувати більш прості моделі вертольотів, а також тренувальні моделі. Більш складні авіамоделі дозволяють брати участь в різних змаганнях. Такі вертольоти забезпечуються найпотужнішими двигунами внутрішнього згоряння і радіо. За допомогою них можна здійснювати різні трюки і розганятися до неймовірних швидкостей.
Дана компанія пропонує тільки якісну продукцію. Вона вся має санітарно-епідеміологічний висновок, який підтверджує безпеку іграшок для здоров'я дітей і відповідність всім санітарним правилам і нормам. На кожен товар є сертифікат відповідності. Дана продукція випускається для російських ринків, а також має повний опис російською мовою.
Про високу якість продукції цієї компанії свідчать численні нагороди, наприклад: 15 золотих знаків «Всеросійська марка. Знак якості XXI століття », 3 платинових знака« Всеросійська марка. Знак якості XXI століття », 3 срібних знака« Всеросійська марка. Знак якості XXI століття », бронзовий знак« Всеросійська марка. Знак якості XXI століття », 3 золоті медалі виставки« Іграшки та Ігри »і багато інших.
На даний момент радіокеровані вертольоти з гіроскопом можуть коштувати від 1,3 і до 50-60 тисяч рублів. Ціна залежить від того, якими технічними характеристиками володіє машина. У стандартних вертольотів є трьохканальний управління (вгору і вниз, вперед і назад, поворот навколо своєї осі).
Підзарядка здійснюється від порту управління або комп'ютера через USB-порт. Також є можливість з одного пульта управління запускати три машини. Час зарядки становить 20-25 хвилин, а час польоту одно 10-15 хвилин. Такі вертольоти в основному рекомендовані дітям з восьми років і старше. Ці машини сподобаються не тільки дітям, а й дорослим. Вони дають можливість відчути себе справжнім пілотом-асом, керуючим справжнім вертольотом.

Чому саме їх?

Новости