Життя прекрасне: новий аромат L'Eclat Eau de Toilette, Lancome

Французький бренд Lancome оновив колекцію ароматів La Vie Est Belle сонячної і теплої туалетною водою L'Eclat Eau de Toilette. Обличчям композиції як і раніше залишилася актриса Джулія Робертс. Французький бренд Lancome оновив колекцію ароматів La Vie Est Belle сонячної і теплої туалетною водою L'Eclat Eau de Toilette

Туалетна вода L'Eclat Eau de Toilette, Lancome

Lancome і випромінює світло і тепло Джулія Робертс з її безмежним чарівністю і чарівною посмішкою представляють наступну главу саги La Vie Est Belle L'Eclat - туалетну воду L'Eclat Eau de Toilette. У композиції легко вгадується звучання апельсина і бергамота з легендарної нотою ірису. Деревні, мускусні і амброві ноти в шлейфі підкреслені акордом ванілі.

Разом з новою версією культового аромату La Vie Est Belle, Lancome запустила проект «Карта Щастя».

Марка пропонує приєднатися до цього проекту і поділитися своїми щасливими моментами із зазначенням геометки на карті, опублікованій на офіційному сайті бренду, отримати шанс виграти призи і зробити своє місто найщасливішим.
Взяти участь в конкурсі може кожен бажаючий, для цього треба зробити або вибрати свою «щасливу» фотографію, опублікувати її з Геотеги вашого міста і хештегом # СчастьеLancome ВКонтакте, Інстаграме або Фейсбуці, стежити за проміжними і фінальними результатами на сайті.
Повні умови акції можна знайти тут.

Новости