Злодії зламали чужу квартиру заради баяна і вудки

  1. Орфографічна помилка в тексті:

28 серпня 2018, 22:44 Переглядів: 28 серпня 2018, 22:44 Переглядів:   Співробітники Дніпровського управління поліції затримали двох місцевих жителів, які обґрунтовано підозрюються в крадіжці майна з квартири на вулиці Бойченка

Співробітники Дніпровського управління поліції затримали двох місцевих жителів, які обґрунтовано підозрюються в крадіжці майна з квартири на вулиці Бойченка.

Як розповів начальник кримінальної поліції Олексій Маньковський, чоловіки проникли в приміщення за допомогою лома. Звідти вони забрали баян і вудку, і зникли з місця злочину.

"Речові докази вилучено та направлено на проведення експертизи. Правопорушників затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Це - 28-річні кияни, раніше судимі за аналогічні злочини", - повідомив правоохоронець.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 ( "Крадіжка") Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, за яке їм загрожує покарання до шести років позбавлення волі.

Раніше в Києві два хлопця на Майдані Незалежності підійшли до сплячого незнайомця і вкрали у нього годинник . Один із зловмисників відстебнув ремінь і забрав собі цінну річ, після чого вони розійшлися в різні боки. Тим часом в цей час неподалік співробітники карного розшуку патрулювали територію і, помітивши грабіжників, вирішили за ними простежити.

Нагадаємо, в липні в столиці затримали грабіжника, який з початку березня скоїв ряд нападів на кредитні установи. Заходячи в приміщення, зловмисник одягав дитячі маскарадні маски Людини-павука і Бетмена і, погрожуючи предметом, схожим на ніж, зажадав надати всі гроші, які знаходилися в касі. Загальний розмір матеріального збитку, заподіяного нападами, становить близько 32 тис. Грн.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Києві злодії вкрали з квартири баян і вудку". інші події дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Новости