ЗМІ розповіли, чому дочка Путіна розійшлася з чоловіком-мільярдером

Американське видання Bloomberg з посиланням на обізнані джерела, 25 січня повідомило про розставання передбачуваної дочки президента РФ Володимира Путін а Катерини Тихонової та доларового мільярдера Кирила Шамалова.

Джерела не уточнили причину розставання і не підтвердили факт офіційного розлучення пари, передає Час пік .

"Як повідомили відразу чотири джерела на умовах анонімності, союзу Шамалова і молодшої дочки Путін а Катерини Тихонової прийшов кінець ", - йдеться в статті.

31-річну Катерину Тихонову називають молодшою ​​дочкою Путін а. Те, що Тихонова дійсно є дочкою Путін а, підтвердив віце-президент Всесвітньої конфедерації рок-н-ролу з юридичних питань Манфред Мохаб.

сам Путін ніколи не підтверджував, але й не спростовував інформацію, що Тихонова є його дочкою. На питання журналістів він відповідав, що його дочки здобули освіту в Росії, там живуть і за кордон на постійне проживання не виїжджали.

На прес-конференції в 2015 році, відповідаючи на питання журналістів про Тихонової та своїх дочок, Путін сказав: «Я ніколи не обговорюю питань, пов'язаних з моєю родиною. Вони не займаються бізнесом і не займаються політикою, вони нікуди не лізуть ».

Тихонова і Шамалов одружилася в лютому 2013 року, весілля відгуляли на гірськолижному курорті недалеко від Санкт-Петербурга.

Тихонова і Шамалов одружилася в лютому 2013 року, весілля відгуляли на гірськолижному курорті недалеко від Санкт-Петербурга

Батько Кирила Шамалова - співвласник банку «Росія», його вважають одним з наближених до Путіна. Після одруження кар'єра Шамалова різко пішла вгору, він став наймолодшим мільярдером за версією Forbes в списку найбагатших бізнесменів РФ.

Кирило Шамалов в 26 років зайняв пост віце-президента з адміністративної підтримки бізнесу нафтохімічного холдингу «Сибур».

За даними Bloomberg, з розривом відносин пов'язана продаж належали Шамалова акцій компанії «Сибур». Однак, деякі джерела запевняють, що прямого зв'язку між продажем акцій «Сибура» і розставанням подружжя немає.

Також відомо, що на початку 2018 Тихонова ліквідувала свій фонд «Міждисциплінарні ініціативи в галузі природничих та гуманітарних наук».

Bloomberg уточнює, що Шамалов може потрапити в новий список санкцій США, як людина, наближена до Путіна, незважаючи на розлучення з Тихонової та продаж частки в компанії «Сибур».

Читайте також: "Купання кривавого коня": в мережі висміяли водохресне купання Путіна

Новости