Знайдено спосіб позбутися небажаного волосся швидко і безболісно в домашніх умовах!

Краса / Тіло і особа

24 листопада 2016

23 листопада 2016

Коваленко Андрій

Коваленко Андрій

Кожна з нас регулярно стикається з проблемою видалення небажаного волосся на тілі та обличчі, пробуючи для цього різні, іноді хворобливі, а іноді і зовсім варварські, методи . Віск, шугарінг, епіляційна креми, бритва, електроепилятори - всі вони дають лише тимчасовий результат, який часто супроводжується ще і неприємними моментами - подразненням шкіри або вростанням волосся. Проте, світ науки не стоїть на місці - в японських лабораторіях Panasonic розробили революційний фотоепілятор для домашнього використання, ES-WH90-P820 . Ми дізналися інформацію про новинку і знайшли кілька вагомих причин, чому вона повинна з'явитися в б'юті-арсеналі кожної красуні:

Економія грошей і часу

Походи на лазерну епіляцію в салон вимагають дисциплінованості (сеанси бажано не пропускати) і регулярних фінансових витрат (в середньому, одна процедура епіляції бікіні коштує 700-800 гривень). Купивши фотоепілятор для домашнього використання, ти вирішуєш всі ці питання в два рахунки: тепер повноцінний догляд за шкірою можна проводити навіть перед телевізором, а інвестувавши в чудо-прилад раз, ти забезпечиш себе кількома роками гладкою, бездоганною шкіри (ресурс лампи ES-WH90- P820 ​​розрахований на 100 000 спалахів, після чого можна замінити лампу).

Безпека і ефективність

Безпека і ефективність

Новий фотоепілятор Panasonic дає видимий і стійкий результат через 2-3 місяці застосування - для цього достатньо виділяти по 15 хвилин раз на тиждень. Прилад ефективно видаляє темні і середньо темне волосся, не викликає подразнень, почервоніння і опіків, або будь-яких больових відчуттів. У комплекті дві насадки - для тіла і для особи, кожна з яких має UV-фільтром. Мрія про ідеально гладку шкіру без волосків стає реальністю!

універсальність

Чудо-гаджет, про який ми сьогодні говоримо, стане в нагоді не тільки тобі, але і ... твоєму хлопцю, позбавивши його від необхідності походу в салон і пов'язаної з цим незручності. Можна зробити «хід конем» і внести епілятор ES-WH90-P820 в свій новорічний wish list. Бойфренду не доведеться ламати голову над подарунком для тебе, в результаті всі будуть щасливі!

Новости