Знайомство з брендом: парфумерна марка Demeter Fragrance Library

Так-так, це той самий неординарна марка, яка виробляє парфуми на всі випадки життя - від Хеллоуїна до першого квітня. Саме їй ми зобов'язані появі в парфумерному світі ароматів «Дощового хробака», «Шерсті кошеня» і «Ктулху».

  • Марку заснували двоє друзів-парфумера в 1996 році в Нью-Йорку. Творці марки - Крістофер Гейбл і Крістофер кинув - захоплювалися давньогрецькою міфологією, тому назвали свій стартап в честь богині землі і родючості Деметри.
  • У бібліотеці Demeter Fragrance безліч ароматів, що асоціюються з землею, садом і городом. Але перші три аромату, створені Крістофером Гейблом і Крістофером кинути називалися «Бруд», «Трава» і «Помідор».

Але перші три аромату, створені Крістофером Гейблом і Крістофером кинути називалися «Бруд», «Трава» і «Помідор»

  • Всі парфуми бренду створюються по одній концепції, закладеної ще її засновниками: це гранично прості повсякденні запахи, в яких домінує лише одна нота. Вона відкривається моментально після нанесення аромату і не змінюється, поки він присутнє на шкірі.
  • Флакони ароматів Demeter Fragrance виглядають незмінно однаково і нагадують аптечні бульбашки з настойкою. Обсяг кожного - традиційно 30 мл. Картонна упаковка відсутня.
  • Концентрація ароматів - Cologne. Колонь відповідає концентрації Eau de Toilette. Це нестійкий парфумерний продукт, який через 2-3 години, як правило, вже не відчувається на шкірі і одязі.

Це нестійкий парфумерний продукт, який через 2-3 години, як правило, вже не відчувається на шкірі і одязі

  • У волоссі аромати Demeter держут довше, ніж на шкірі і одязі.
  • У 2002 році Demeter Fragrance Library купила компанія Freedom Marketing Group і головним носом бренду став парфумер Марк Креймс, який і до сьогоднішнього дня створює незвичайні парфуми марки.
  • Після пере ходу бренду під крило Freedom Marketing Grouр Марк Креймс відійшов від курсу виключно садових і природних запахів і почав розливати по флаконах «алкоголь», «міста», «солодощі», «приміщення», «спогади», «емоції», «явища природи »і навіть« знаки зодіаку ». Так з'явилися аромати «Похоронне бюро», «Солоний вітер», «Нью-Йорк», «Книжковий палітурка», «Гроза», «Перший поцілунок».

Так з'явилися аромати «Похоронне бюро», «Солоний вітер», «Нью-Йорк», «Книжковий палітурка», «Гроза», «Перший поцілунок»

  • Аромати настільки сподобалися американцям, що це спровокувало цілу бум на монозапахі в парфумерії, чого до цього не знав парфумерний світ. Марка Demeter стала законодавцем моди на «одну ноту».
  • Таким чином, будь-яка людина, міксуючи аромати Demeter може створювати свою неповторну композицію. Загадкова арифметика бренду «1 + 1 = 3», яку вони пропагують на своєму сайті, означає, що, купуючи два аромату і змішуючи їх, ви отримуєте третій.
  • Представники бренду підкреслюють, що кожен аромат на 95% складається з натуральних компонентів, без використання барвників і тестування на тваринах. Відсутність картонної упаковки - ще один показник дружелюбності бренду до природи.

Відсутність картонної упаковки - ще один показник дружелюбності бренду до природи

  • На сайті Demeter кожен може знайти електронну адресу Марка Креймса і відправити йому свою пропозицію по створенню аромату. Ця ініціатива не раз анонсувалася на сторінці Demeter в Facebook. Саме так на світ з'явився парфум Sunshine Demeter Fragrance ( «Сонячний промінь», який був створений за порадою дівчини з Китаю і побачив світло в 2013 році. Сьогодні він є одним з бестселерів марки.
  • Найскладнішою роботою, за словами Марка Креймса, став парфум Baby's Head з запахом верхівки немовляти. «На її створення я витратив ... близько 15 років, фактично весь час, що займаюся парфумерним бізнесом, -говорить Марк. - Коли я придбав компанію, її попередні власники якраз працювали над створенням цього аромату ».
  • Крім парфумів, Demeter випускає масажні масла, гелі для душу і аромати для будинку.

Крім парфумів, Demeter випускає масажні масла, гелі для душу і аромати для будинку

фото

Спробувати кошти марки Demeter Fragrance Library можна в новій коробочці Sister's Box !

Новости