Знак зодіаку ваги. Опис знаку Терези, самого зваженого з зодіакального сузір'я.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Отже, астрологічні дослідження та опису знаків зодіаку ... Цікава це затія описувати характер людини, грунтуючись на характеристиках знаків зодіаку. А ось хоч взяти, наприклад, знак зодіаку Терези. З чого ж слід професійного астролога почати опис цього, безсумнівно, видатного знака зодіаку? Можливо, слід скласти опис сумісності знака зодіаку Терези, а може бути краще віддати перевагу опису характеру знаку Терези? Не варто шукати точної відповіді на це питання, тому як важлива не стільки форма опису знака зодіаку Терези, скільки то наповнення, яке це опис вмістить.
Опис характеру знаку Терези слід почати з того, що люди, народжені під цим знаком зодіаку, зазвичай швидко включаються у відносини, справляючи враження доброзичливих і інтелігентних. Але це триває недовго - як тільки хтось спробує підганяти або керувати Терезами, настрій їх псуватися і вони перетворюються в похмурих і нетовариські створінь. В Терезах поєднуються дві такі, здавалося б, несумісні риси як інтелект і наївність. Якщо Вам потрібна людина, яка вміє слухати, то краще Терезів Вам точно нікого не знайти.
Знак зодіаку Терези, а точніше його представники дуже енергійні, але в них немає дурної нікчемною метушні. Якщо такі дивні поєднання в характері дивують навіть самих Терезів, то що вже говорити про оточуючих людей? Символ цього знака зодіаку - ідеальні ваги. Основною метою в житті для людей, народжених під цим знаком зодіаку, є досягнення рівноваги в усьому. Ну і як будь-які ідеалісти Ваги схильні до депресії, сум'яття, подразнення. Їх звичайний стан це перехід з одного настрою в інший. Представники знака зодіаку Терези володіють величезним особистим чарівністю, перед яким буває важко встояти. Приймати стратегічні рішення це абсолютно непосильна ноша для людей, народжених під цим знаком зодіаку. Їх поведінка ніколи не статично - вони можуть говорити, тут же уважно слухати, в наступну мить грати, співати, чи танцювати.
Всі народжені під знаком зодіаку Терези, завжди знаходяться в пошуку гармонії з собою і навколишнім світом. Однак іноді в них може взяти верх потреба в ідеальному, і тоді Ваги можуть почати зловживати їжею, алкоголем або любов'ю. Періоди бурхливої ​​діяльності перемежовуються періодами, коли представники цього знака зодіаку взагалі не звертають уваги на те, що працювати все ж необхідно. Період ліні необхідний Терезам для перезарядки внутрішніх батарей і можливості переосмислити подію. Цей знак дуже нагадує Близнюків, хоча він і не двоїстий.
Знак зодіаку Терези, періодично влаштовують періоди ліні ще й тому, що вони вкрай емоційні. Іноді Ваги схильні впадати в зайву теоретизування, однак це допомагає їм згладжувати їх власні проблеми. У людей, в натальной карті яких знак зодіаку Терези, зазвичай немає проблем ні з фізичним, ні з емоційним здоров'ям. Найбільша небезпека для них це пошук ідеального, такий собі максималізм. Ваги також повинні пам'ятати про необхідність чергувати періоди активної діяльності з періодами відпочинку.
Характер знаку Терези являє собою комбінацію доброти, справедливості, ніжності, впертого небажання відступати, філософської логіки й підозріливості. Знак зодіаку Терези залишає свій відбиток у характері людини, тому він завжди знаходяться в пошуку істини, ідеального рішення, зважуючи всі доступні можливості. Іноді люди, дивлячись на тих, хто сумнівається Терезів можуть дратуватися їх нерішучістю, але їм це не важливо. Вони ніколи не приймають поспішних рішень.
Підводячи підсумок опису характеру Терезів, важливо врахувати, що якщо рішення прийняте, воно буде остаточним і безповоротним. Пам'ятайте це будуючи відносини з Терезами. Взагалі, народжені під знаком зодіаку Терези завжди роблять все гранично грунтовно, так, щоб не довелося переробляти після. Вони, не люблять крайнощів і дуже обережно ставляться до відкритих проявів сильних емоцій іншими людьми. А ще Терези просто обожнюють книги. Їх постійний пошук гармонії у всьому може допомогти їм стати відмінними флористами, поетами, художниками. Це найвідданіші шанувальники прекрасного з усіх.

Увага: Наведені тут опису характерів знаків зодіаку складені з урахуванням обощения астрологічної інформації про те, чи іншому знаку зодіаку. Для отримання більш повної інформації рекомендуємо скласти персональний гороскоп, який складається для кожної людини індивідуально.

Гороскоп на 2015 рік

Наведені гороскопи на 2015 рік кози коректні, однак Важливо врахувати, що саму об'єктивну інформацію можна отримати, лише склавши персональний гороскоп на рік!
Читати ...
Наведені гороскопи на 2015 рік кози коректні, однак Важливо врахувати, що саму об'єктивну інформацію можна отримати, лише склавши персональний гороскоп на рік

Персональний гороскоп
на кожен день

Астролог радить скласти персональний гороскоп, який допоможе вибрати правильний напрям, вирішити багато особистих проблем, знайти щастя, гармонію і любов.
Читати ...


Наведене опис знака зодіаку Терези є узагальненим, що враховує основні особливості характеру Терезів. Для більш детального опису характеру знака Зодіаку Терези так само рекомендуємо прочитати наступне:
Терези Чоловік , Опис чоловіків Терезів
Тут наведено докладний опис характеру чоловіка Терези Читати >>>
ваги Жінка , Опис жінок Терезів
Тут наведено докладний опис характеру жінки Ваги Читати >>>
Коротко про ваги , Короткий опис характеру Терезів
Тут можна прочитати коротке пояснення характеру знака зодіаку Терези в різних сферах життя Читати >>>






Astro-ezoteric.ru Знак зодіаку Терези. Детальні описи характеру знаку Терези і побудова персонального гороскопу. Всі права захищені, авторське право охороняється законодавством РФ і міжнародними угодами в цій сфері.

З чого ж слід професійного астролога почати опис цього, безсумнівно, видатного знака зодіаку?
Можливо, слід скласти опис сумісності знака зодіаку Терези, а може бути краще віддати перевагу опису характеру знаку Терези?
Якщо такі дивні поєднання в характері дивують навіть самих Терезів, то що вже говорити про оточуючих людей?

Новости