Зніміть це негайно: актриса Лора Рєзнікова - про головні тренди зимового сезону

Чисті кольори, закритий одяг і ефектна вишивка - як бути сексуальною навіть в холодну пору року

25 грудня 2017 18:23

25 грудня 2017 18:23

Лора Рєзнікова

Фото: матеріали прес-служб

1. Від складного до простого

Уже не актуальні обробки мереживами, бантами. Незрозумілі відтінки одягу відкладіть в дальній кут шафи, наприклад, колір «курній троянди», брудно-бузковий та інші невиразні кольори. Зараз в моді чисті кольори. Актуальними глибокі густі відтінки темно-бордового, сливи, смарагду ...

2. Ніяких копитця

Провінційний вид надає взуття на платформі і каблуках, як у відомому кліпі Шнура. Зробіть вибір на користь елегантних «човників» або грубих черевиків без каблука. «Чоловіча» взуття в поєднанні з сукнями підкреслює жіночність.

3. Позбавтеся від звички робити комплекти

Тепер поєднання одного кольору на сумочці і взуття - не ознака хорошого тону, а вирок. Не слід цього і перші леді держави. А у нас з вами свободи в моді куди більше, ніж у цих бідолах з їх жорстким дрес-кодом.

Поєднуйте непоєднуване, не соромтеся, і ви будете винагороджені несподіваними ефектними результатами.

4. Геть «задуха»

Саме так перекладається слово чокер, і це прикраса вже встигло добряче всім набриднути. Замість набили оскому оксамитових або металевих удавочек на шиї знайдіть ефектні сережки, великі, з характером, не бійтеся спробувати найсміливіші конструктивистские варіанти

5. Відпочиньте від «обліпона»

Світ втомився від голого тіла. Останні модні покази і такі живі приклади, як вікі Бекхем , Показують, як можна бути привабливою в одязі. Сексуальності в цьому не менше, але вона зовсім іншої якості. Дівчина в короткій сукні в обтяжку виглядає як вітрина, як запитує істота, що виставила напоказ свої принади і по-щеняча що чекають, коли ж їх оцінять. А дівчина в більш закритому одязі виглядає впевненіше, вільніше, а значить - привабливіше. І саме коли велика частина тіла прихована від нескромних поглядів, вистрілюють ті частини тіла, які ми хочемо відкрити. І тоді оголені зап'ястя або щиколотки викличуть куди більше захопленого уваги, ніж повністю оголені стегна.

6. Шаліта!

Поєднуйте багато контрастних яскравих кольорів, укутують в оксамит, парчу, тканини з паєтками і ефектною вишивкою! Не соромтеся купити чарівну сумочку зі штучного хутра - зараз це значно крутіше, ніж сумки з шиншили або норки. Натуральне хутро зараз логічно виглядає тільки за своїм прямим призначенням - зігрівати людини. Повірте, ви нікого не здивуєте своєю безглуздою розкішшю. а ось добрим ставленням до світу і дотепним підходом до моди - цілком!

Новости