Знижки та розпродажі в Стокманн - Каталог товарів Стокманн в Москві - 2019 знижки, акції, розпродажі

У Москві працюють 5 торгових центрів   Стокманн   , Розташованих в найбільш популярних Мега Молл міста

У Москві працюють 5 торгових центрів Стокманн , Розташованих в найбільш популярних Мега Молл міста. У магазинах цієї мережі, настільки популярних завдяки відмінному асортименту, можна купити чоловічу, жіночу та дитячу одяг, а також взуття, аксесуари, білизна, косметику та товари для дому. Тут же ви знайдете гастроном з кращими пропозиціями і готовими стравами.

У Стокманн представлений одяг та аксесуари таких люксових брендів, як Coccinelle, Dior, DKNY, Emporio Armani, Furla, Gucci, Iceberg, Marc Jacobs, Moschino, тут же можна підібрати взуття Lacoste, Juicy Couture, Marc O`Polo, Vagabond, Tommy Hilfige r і інших марок.

В каталозі Стокманн ви також знайдете косметичну продукцію провідних виробників: парфумерію і косметику на кожен день, професійні засоби по догляду за волоссям, декоративну та уходовую косметику. У дитячому відділі можна купити одяг для новонароджених, а також одяг для дітей і підлітків, взуття, нижню білизну і аксессаров.

Стокманн не потребує реклами, про якість товарів самі за себе говорять імениті бренди, які стають доступними практично будь-якому покупцеві.

Новости