Знову в школу: 5 українських брендів дитячого взуття

  1. EVIE
  2. PALARIS
  3. FORTE
  4. HOLIDAY
  5. Популярні статті зараз
  6. L.Mark

EVIE

Засновник бренду - мама дівчинки, яка після кількох років пошуку якісного взуття за прийнятну ціну в Україні та кількох невдалих покупок за кордоном, вирішила, що прийшла пора створити власний бренд дитячого взуття. Їй вдалося допомогти батькам вирішити вічну проблему з покупкою взуття, яка влаштує їх за якістю, бюджету і сподобається самій дитині. «Взуття EVIE - це яскравий дизайн, добірні матеріали і щоденний комфорт», - говорить творець бренду Валентина.
В осінній колекції бренду представлені як класичні моделі шкільної взуття, так і варіанти для найвимогливіших юних леді. Легкі лаковані туфлі створені спеціально для ніжних дівчаток-«балерин». Універсальна модель стане вдалим доповненням до будь-якого образу.

класичні шкільні туфлі для дівчаток - 1195 грн класичні шкільні туфлі для дівчаток - 1195 грн.

Стильні туфлі-кеди підійдуть як для дівчаток, так і для хлопчиків. Замшеві вставки в поєднанні з широкою шнурівкою помітно виділяють цю пару серед інших. Простота і лаконічність моделі, виконаної з матової шкіри з міцної латексної підошвою, дозволяють з легкістю комбінувати кеди з різними елементами гардероба.

туфлі-кеди унісекс - 1495 грн туфлі-кеди унісекс - 1495 грн.

PALARIS

Творці бренду надихнулися вічною класикою моди і розробили взуття з унікальними колодками і незвичайної фурнітурою: «При створенні шкільної колекції ми хотіли показати, що класика може бути ненудної і зручною», - стверджують вони. Колодки всіх моделей колекції розраховані на комфортну повноту ноги. Окрасою осінньої колекції 2018 стали витончені ранти з тонкого ланцюжка, фурнітура у вигляді чорного перлів і натуральна гіпоалергенна шкіра з метализированную покриттям.

туфлі для дівчинки з натуральної шкіри з рантом з ланцюжка і чорним перлами - 1193 - 1288 грн туфлі для дівчинки з натуральної шкіри з рантом з ланцюжка і чорним перлами - 1193 - 1288 грн.

туфлі закриті для дівчинки - 1193 - 1288 грн туфлі закриті для дівчинки - 1193 - 1288 грн.

FORTE

Виробник шиє дитяче взуття з натуральних матеріалів. За основу осінньої колекції бренд взяв casual style, зробивши взуття легкої, зручною і стильною для шкарпетки на кожен день.
Черевики для дівчинки стануть ідеальним доповненням шкільного лука під спідницю або брюки, а завдяки використанню виключно натуральних матеріалів батьки можуть бути спокійні за здоров'я своїх дітей.

черевики - 1300 грн черевики - 1300 грн.

HOLIDAY

Бренд спеціалізується на пошитті взуття для дівчаток-підлітків, починаючи від 36-четвертого розміру. В осінній колекції 2018 виробник зробив ставку на зручність взуття. Так, батьки можуть бути спокійні за свою школярку - ніжок дитини буде комфортно протягом усього навчального дня. Лофери, виконані в двох тонах шкіри з підошвою ручної роботи і прикрашені ніжними шкіряними пензликами, не залишать байдужими дівчаток-підлітків.

лофери з натуральної шкіри для дівчинки-підлітка - 1990 грн лофери з натуральної шкіри для дівчинки-підлітка - 1990 грн.

Також є вибір взуття «після школи» - стильні кеди на будь-який смак: з широкими або класичними шнурками, з гладкої шкіри або шкіри-сіточки, а також з великим вибором кольорів.

Популярні статті зараз

кеди з натуральної шкіри з широкими шнурками - 1450 грн кеди з натуральної шкіри з широкими шнурками - 1450 грн.

L.Mark

Засновник бренду Юрій присвятив все своє життя взуттєвому справі, любов до якого успадкував від прадіда. І ось уже понад 14 років бренд взуття для дівчаток-підлітків живе і розвивається в Україні. «Взуття - це мова нашого тіла. Наше завдання - щоб кожна дівчинка відчула себе особливою! », - каже творець бренду.

Український виробник пропонує широкий асортимент шкільної взуття для дівчаток від 36 розміру. Для особливих шкільних приводів дівчаткам підійдуть туфлі на невеликому каблучку, виконані вручну з натурального замша.

Кеди в ніжній кольоровій гамі сподобаються дівчаткам, які після занять вибирають активний спосіб життя. Кеди з натуральної м'якої шкіри підійдуть і для прогулянки, і для занять спортом.

кеди для дівчаток - 1900 грн кеди для дівчаток - 1900 грн. (До кінця серпня діє знижка 20% - 1520 грн.).

Купити вподобані моделі взуття, а також знайти дитячий одяг, аксесуари і все необхідне для школи можна 18-19 серпня в Києві, на вул. Десятинній, 12. Тут Всі. Свої проведуть Шкільний маркет напередодні початку навчального року. Крім того, гостей маркету чекають смачна їжа і розваги.

Нагадуємо, найостанніші новини можна знайти на сайті Clutch.ua.

Новости