Золоті жіночі браслети на руку - купити тонкий і широкий ювелірний браслет з діамантами і камінням в Києві

«Незрівнянно!» - хочеться сказати при погляді на будь-який з ювелірних жіночих браслетів, представлених в магазині. Всі золоті вироби вражають нетривіальністю плетіння, благородством матеріалів, оригінальністю дизайнерської думки. Ці коштовності виглядають набагато дорожче своєї вартості, вони призначені для найвимогливіших дівчат, які втомилися від нудної і однотипної продукції мережевих ювелірних магазинів.

Представлені в нашому каталозі моделі вразять уяву навіть тих дам, що звикли носити коштовності відомих виробників. У браслетах біле золото поєднується з червоним, лимонним і жовтим, багато хто з них декоровані камінням: у нас є варіанти з фіанітами і циркону, з діамантами. Особливий різновид - прикраси з вишуканими шарм і фігурними декоративними елементами.

У будь-яку модель можна внести зміни, наприклад, замінити колір або пробу золота, зробити гравіювання. Тонкі і широкі браслети можна купити за дуже помірною ціною, а виглядають вони набагато краще, ніж звичайна біжутерія на руку. У кожен виріб, виконане вручну, вкладена частинка душі майстра. Асортимент магазину дозволить вибрати виріб під запити будь-якої представниці прекрасної статі.

Асортимент магазину дозволить вибрати виріб під запити будь-якої представниці прекрасної статі


Модний зараз тренд носити ексклюзивні браслети з годинником, ретельно підібравши аксесуари, напевно подобається багатьом дівчатам. Представлені в інтернет-магазині «Планета Золота» прикраси складуть відмінну пару годинки з жовтого, білого або лимонного золота з камінням або без них. Набори з годинника і тонких браслетів зустрічаються у відомих дизайнерів, в тому числі і у улюбленого багатьма Майкла Корса. Браслет можна придбати в комплекті з годинником або ланцюжком схожого плетіння. Балуйте себе і своїх коханих!

Новости