Зовнішнє iSCSI-сховище для системи відеоспостереження Wisenet SRB-160S на 16 дисків ємністю до 128 Тбайт

Зовнішнє 16-дисковий iSCSI-сховище Wisenet SRB-160S представила компанія Hanwha Techwin. Цей пристрій призначений для розширення ємності відеоархіву в складі системи відеоспостереження та запису в нього великих обсягів відеозображення. Новинка відрізняється високою надійністю і зручністю у використанні, що робить її цінним інструментом побудови професійних систем.

SRB-160S

У нове сховище можна встановити 16 жорстких дисків, на яких буде розміщуватися архів загальною ємністю до 128 Тбайт. Підтримується гаряча заміна дисків - можливість виймати і ставити їх без відключення живлення і без переривання роботи пристрою. Сховище функціонує під управлінням ОС Linux. Загальна швидкість вхідного сигналу під час запису може досягати 800 Мбіт / с.

Надійність зберігання інформації в пристрої SRB-160S досягається за рахунок використання RAID-масиву. Він може бути організований за схемою RAID 0, RAID 10, RAID 5 або RAID 6. У поєднанні з масивом RAID5 застосовується гаряче резервування (hot standby). Налаштування RAID-масиву проводиться в один дотик.

До сховища підключається до восьми відеореєстраторів. Таким чином можна створити систему відеоспостереження для об'єкта середнього розміру з єдиним відеоархівом, без надмірних потужностей зберігання. Для підключення до мережі пристрій забезпечений чотирма гігабітними портами Ethernet. Крім того, у нього є інтерфейси USB і RS-232C.

Функція Network Failover забезпечує відновлення роботи сховища після збою. Функція Load Balancing дозволяє оптимізувати використання ресурсів пристрою.

Налаштування сховища проводиться віддалено через веб-браузер IE, Google Chrome, Safari або Firefox або через опцію Remote Storage Management. Для захисту записаних в сховище даних передбачений доступ користувача за паролем.

Розмір корпусу пристрою - 595х441,5 × 132,6 мм (3U). Пристрій поставляється без жорстких дисків. Стабільність харчування новинки забезпечується за технологією Dual Switch Mode Power Supplies (Dual SMPS). Споживана потужність - не більше 300 Вт при наявності всіх 16 дисків.

Новости