Зробити електронний підпис

Перед тим, як отримати цифровий підпис в АЦСК УКРАЇНА, необхідно:
1. Підписати договір, який дозволить надалі використовувати послуги ЕЦП. Організувати дані заходи можна за рахунок складання:
- паперового договору (Або картки приєднання до електронного договору), який оформлюється в двох примірниках, а також подається разом з комплектом документації до Центру сертифікації для подальшої відправки в АЦСК УКРАЇНА;
- «безпаперового» договору (представленого в електронному вигляді), з яким можна попередньо детально ознайомитися на сайті або в системі електронного документообігу. Після заповнення всіх рядків офіційного паперу і її підпису, документ в одному примірнику надається разом з повним пакетом паперів адміністратору реєстрації. Як і Договір, підписаний з метою надання послуг ЕЦП, Картка приєднання обов'язково повинна бути підписана керівником фірми або підприємства.
2. Сплатити рахунок за надання послуг ЕЦП, згідно наданого прайса.
3. Сформувати в системі електронного документообігу "М.E.Doc" заявку на отримання відкритого ключа за інструкцією.
До того, як зробити цифровий підпис, Ви маєте можливість завантажити інструкцію та уважно ознайомитися з усіма перевагами, тонкощами і нюансами даного процесу.
Зверніть увагу!
Заявки на сертифікати повинні бути заповнені на підставі вимог, описаних в наказі Міністерства Юстиції України та інших державних служб, зайнятих в області спеціальних зв'язків і захисту інформації на території України.
4. Надати адміністратору реєстрації повний пакет необхідних документів.
Тільки після виконання всіх перерахованих вище операцій Ви зможете стати власником сертифікату ключів для подальшого використання електронного цифрового підпису під час складання і здачі документів.

Всю документацію Ви зможете коректувати за допомогою електронної звітності «MEDoc», яка дозволяє створювати документацію в електронному варіанті. При цьому витрати по часу значно скоротяться, а головне, Ви зможете використовувати електронний цифровий підпис під час створення податкових накладних.

Новости