Зручна чи взуття Jeffrey Campbell

  1. Черевики, як головний елемент осіннього лука
  2. Кросівки Кемпбелл - взуття streetstyle
  3. Взуття Джеффрі Кемпбелл: елегантна і зухвала

Взуття Jeffrey Campbell є відносно молодою маркою, що не так давно відсвяткувала своє вісімнадцятирічні

Взуття Jeffrey Campbell є відносно молодою маркою, що не так давно відсвяткувала своє вісімнадцятирічні. Родом з самого серця Лос-Анджелеса, бренд розвивався не так стрімко, але досить впевнено, щоб на сьогоднішній день увійти в топ демократичних торгових марок, що відрізняються високою якістю своїх виробів.

Свою взуття Джеффрі Кемпбелл створював починаючи з 18 років у власному гаражі, саме найяскравіші принти і унікальний вибір тканин зробили стиль бренду. Імперія взуття Jeffrey Campbell стала сімейним бізнесом, біля керма якого стоять спадкоємці знаменитого дизайнера. В останні роки, бренд набрав величезних оборотів і став доступним у великій кількості бутиків і інтернет магазинів по всьому світу, що на сьогоднішній день налічує вже понад 60.

Головною музою бренду є дівчина на вулиці або метро, ​​з увагою до деталей і повагою до прекрасної половини людства з різними смаковими уподобаннями.

Всесвітньо відома взуття Кемпбелл, представлена ​​в культових concept-store від Нью-йорку до Мілана. Кожен сезон колекція цього бренду обов'язково виробляє фурор, адже різноманітність дизайнерських ідей Кемпбеллів вражає уяву.

Нова колекція взуття Кемпбелл створена в дусі сучасного мінімалізму, головними рисами якої стає незвичайний фасон і відсутність зайвих деталей.


Черевики, як головний елемент осіннього лука

Поки холоду ще не настали, можна створити оригінальний і стильний лук за участю грубих осінніх черевик JEFFREY CAMPBELL. Оригінальністю відрізняються вирізані боковинки з зовнішніх сторін і металеві пряжки, що виступають головною прикрасою моделі.

Створіть образ міланської модниці разом з таким взуттям і легким кокетливим сукнею з флористичним принтом. Невелика крос-боді додасть вам жіночності, а такий ошатний тандем точно не залишить вас без уваги.


Зухвалість і грубість у взуття - головний тренд сезону. Черевики, що мають масу подібностей з солдатськими берцями, зараз на піку популярності. І якщо ви намагаєтеся бути в тренді, така парочка взуття Джеффрі Кемпбелл вам точно необхідна. Натуральна матова шкіра, консервативний колір і лаконічність моделі дозволять Вам створити масу образів. Навіть самі жіночні і елегантні модниці носять таке взуття з акуратними і повітряними сукнями, підкреслюючи своє власну точку зору про тенденції.

Нью-Йоркські модниці воліють носити грубі черевики CAMPBELL під класичні джинси і яскраве пальто. В якості верхнього одягу варто вибрати трендових клітку.

В якості верхнього одягу варто вибрати трендових клітку

Жоден дизайнер не обійшовся без оригінального декору на своєму взутті. Жіночі демісезонні черевички від JEFFREY CAMPBELL точно сподобаються кожній представниці прекрасної статі. Модель виконана з натуральної лакової шкіри, металевий декор на якій ідеально вписується в ритм великого міста. Носіть таке взуття під укорочені чінос і класичне вовняне пальто сірого кольору, а яскрава поясна сумочка внесе свіжий акорд в образ.

Носіть таке взуття під укорочені чінос і класичне вовняне пальто сірого кольору, а яскрава поясна сумочка внесе свіжий акорд в образ

Кросівки Кемпбелл - взуття streetstyle

Кросівки вже давно стали стандартним елементом повсякденного лука. Мабуть, годі й шукати більш комфортну і легку модель, ніж спортивне взуття Джеффрі Кемпбелл. Як завжди, нова колекція відзначилася своєю концептуальністю, і кросівки не стали винятком. Завдяки цим критерієм Ви зможете створити масу комфортних і затишних луків.

Поки ще не нагрянули холодні дні, застосуєте до свого луку жіночний шовк з різнобарвним принтом, саме в такому вигляді Ви зможете підкреслити свою витонченість і відчувати себе на висоті.

Поки ще не нагрянули холодні дні, застосуєте до свого луку жіночний шовк з різнобарвним принтом, саме в такому вигляді Ви зможете підкреслити свою витонченість і відчувати себе на висоті

Жіночі черевички на високих підборах стануть ідеальним доповненням до Вашого гардеробу. Таке взуття можна носити як під сукні, так і під штани. Стійкий каблук допоможе відчувати легкість рухів, навіть незважаючи на його висоту. Благородне лакове покриття цієї моделі взуття Jeffrey Campbell, підкреслить Ваш бездоганний смак.

Універсальність такого взуття вражає, модниці носять її під брючні костюми over size в модну клітку.

Взуття Джеффрі Кемпбелл: елегантна і зухвала

Саме для представниць прекрасної статі, які звикли бути на висоті при будь-яких обставинах, Джеффрі Кемпбелл створив екстравагантну і, одночасно лаконічну пару. Невеликий стійкий каблук додасть легкості, а декоративні металеві пряжки продемонструють характер своєї власниці. У цій моделі гармонійно поєднуються зухвалість і жіночність.


Модниці воліють створювати свій образ за участю таких черевиків, надягаючи модні штани в спортивному стилі з яскравими лампасами і шкіряний бомбер.

Створюючи кожну колекцію, бренд, в першу чергу, посилається на спосіб життя сучасної дівчини, тому, коли у покупців виникає питання «зручна чи взуття Jeffrey Campbell», - відповідь однозначна. Адже навіть деякі моделі доповнені стійкими каблуками і додаткової платформою. Місія Jeffrey Campbell полягає в тому, щоб зробити трендовую взуття для всіх за доступною ціною.

Ми раді представляти взуття від культового бренду в своєму інтернет-магазині Miraton, де представлені всі перераховані вище моделі.

Новости