Зручності на автовокзалі Estació Nord

  1. Ресторани на автовокзалі Estació Nord
  2. Магазини на автовокзалі
  3. Точки доступу Wi-Fi на автовокзалі Nord
  4. камери зберігання
  5. Бюро знахідок
  6. Довідкова служба
  7. Туалети на автовокзалі Estació Nord

Автовокзал Estació Nord - одна з найбільших автобусних станцій в Барселоні. А значить, на станції є ряд зручностей: ресторани, магазини, камери схову, бюро знахідок, довідкові, квиткові каси і туалети. Всі зручності докладно описані на цій сторінці. Плюс є посилання на сторінки з більш детальною інформацією.

Будівля автовокзалу відкрито щодня з 5:15 - 1:15.

Ресторани на автовокзалі Estació Nord

На автовокзалі Barcelona Nord є один основний ресторан і одне кафе. Детальніше, з зазначенням місця розташування, годин роботи і спеціалізації ресторану, описано на сторінці про ресторани на автовокзалі Barcelona Nord .

Магазини на автовокзалі

На автовокзалі Estació Nord є безліч торгових точок, серед яких є сувенірні магазинчики, кондитерські, газетні кіоски та магазини електроніки (такий як мобільні телефони, наручні і настінні годинники).

Всі вони розташовані на першому поверсі будівлі автовокзалу. Години роботи у кожного магазини свої. Однак більшість відкриті щодня приблизно з 08:00 - 20: 00 / 21:00. Найбільша сувенірна / газетна лавка працює щодня з 07:30 - 23:00.

Точки доступу Wi-Fi на автовокзалі Nord

Точок доступу Wi-Fi на автовокзалі Estació Nord немає. Але там є, так зване "locutorio" (інтернет-кафе). Воно розташоване не першому поверсі будівлі. Якщо стояти спиною до платформ, то воно знаходиться в дальньому лівому кутку будівлі. Воно знаходиться навпроти туалетів на першому поверсі.

камери зберігання

На автовокзалі Estació Nord немає камер зберігання, що обслуговуються співробітниками автовокзалу. Однак є автоматичні камери схову, де можна залишити свій багаж. Детальніше про ціни, розмірах шафок, розташуванні і про те, як ними користуватися, можна дізнатися на сторінці про камери зберігання на автовокзалі Estació Nord .

Бюро знахідок

Бюро знахідок автовокзалу Estació Nord розташоване в довідковій (див. Нижче). Воно відкрито щодня з 07:00 - 21:00. Якщо ви на автовокзалі, то можете звернутися до них безпосередньо. В іншому випадку, можете зателефонувати їм по телефону. Вони зафіксують вашу втрату, і в разі виявлення, подзвонять вам.

Тел .: +34 93 706 5366

Важливо розуміти, що бюро знахідок працює тільки з речами забутими на самому автовокзалі Важливо розуміти, що бюро знахідок працює тільки з речами забутими на самому автовокзалі. Якщо вам здається, що ви забули речі на одному з автобусів, то зв'яжіться з відповідною компанією-перевізником. У всіх компаній є свої веб-сайті, де вказані контактні дані. Якщо ви не пам'ятаєте автобусом якій компанії ви їхали, то зателефонуйте в довідкову автовокзалу, і скажіть їм за яким маршрутом ви їхали, і вони підкажуть вам, яка компанія-перевізник це була. Або як варіант, можете зайти на офіційний веб-сайт автовокзалу Estació Nord , Де є посилання на веб-сайти всіх автобусних компаній.

Довідкова служба

На автовокзалі Estació Nord є довідкова по вокзалу і туристична довідкова. Детальніше про довідкову по вокзалу можна дізнатися на сторінці про довідкову по автовокзалу Barcelona Nord . Детальніше про туристичну довідкову можна дізнатися на сторінці про туристичну довідкову на автовокзалі Estació Nord . На обох сторінках є інформація по годинах роботи, розташуванні і послуги, що надаються.

Туалети на автовокзалі Estació Nord

Основні туалети розташовані на першому поверсі будівлі автовокзалу Estació Nord. Є чоловічі, жіночі та туалети для інвалідів. Якщо стояти спиною до платформ, то туалети знаходяться в дальньому лівому кутку будівлі. Прямо перед туалетами розташований невеликий зал очікування.

Жіночий та чоловічий туалети також є і на другому поверсі будівлі. Вони розташовані між залами В і С - наліво від ліфтів.

Всі туалети відкриті в той же час, що і сам автовокзал (24 години).

Зручності автовокзалу Estació Nord дозволяють вбити час, перекусити і отримати всю необхідну інформацію.

Новости