ZTE Blade X3: Огляд та характеристики смартфона

Компанія ZTE представила в Україні лінійку смартфонів серії Blade - L110, L5, L5 Plus, A510, A601, A610, A910, X3, V7, V7 Lite. Вони відносяться до середнього або початкового рівня, отримали під дві SIM-карти, підтримують швидкісні стільникові мережі LTE.

Представляємо вашій увазі експрес-огляд смартфона ZTE Blade X3.

Читай також: ZTE представила телефон Axon 7 з дизайном від BMW

Зовні Blade X3 схожий на типовий бюджетний смартфон без будь-яких зачіпок очей особливостей, варто виділити хіба що незвично оформлену нижню панель з сенсорним кільцем, але про неї трохи пізніше.

Смартфон ZTE Blade X3 отримав потужну батарею ємністю 4000 мАг, здатний сам опрацювати кілька днів без підзарядки і зарядити інші гаджети через порту micro-USB з функцією OTG.

Незважаючи на значну ємність акумулятора, ZTE Blade X3 не відчувається в руці як громіздкий смартфон. Так, він важкий і не такий тонкий, як флагмани компанії, але все це в розумних межах. Апарат майже так само зручно тримати в руці, як і iPhone 6, з поправкою на трохи більшу ширину і вагу.

Також даний сматфонів оснащується 5-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю HD (1280 х 720 пікселів), 8-мегапіксельною основною і 5-мегапіксельною фронтальною камерами, чотирьохядерним процесором MT6735 на 1 ГГц, 1 ГБ оперативної пам'яті і 8 ГБ вбудованої флеш-пам'яті.

В кінцевому підсумку, перед нами смартфон, споконвічно орієнтований на довгий час автономної роботи і відмінно справляється з поставленим завданням.

Незважаючи на розумні габарити і масу, апарат ZTE оснащений значним акумулятором, який укупі з енергоефективної начинкою забезпечує високий рівень автономності. Варто відзначити і гарну якість збірки корпусу, і порівняно невисоку ціну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні офіційно стартувала продаж смартфонів компанії ZTE .

Новости