Журнал по модним товарах: Каталог-Москва / одяг оптом

Успішно завершила свою роботу 14-я міжнародна виставка «Дитяча та юнацька мода. Одяг для майбутніх мам »-« CJF -Дитяча мода-2015. Весна », яка проводилася з 24 по 27 лютого 2015 року в ЦВК« Експоцентр ». Проект реалізований ЗАТ «Експоцентр» за підтримки Міністерства промисловості і торгівлі РФ, під патронатом Торгово-промислової палати РФ.

У своєму привітанні організаторам і учасникам виставки «CJF -Дитяча мода-2015. Весна »статс-секретар, заступник Міністра промисловості і торгівлі Російської Федерації Віктор Євтухов зазначив:« Міжнародна виставка «CJF-Дитяча мода» - актуальний, соціально значущий проект Експоцентру, орієнтований на потреби дітей в якісну і безпечну продукцію.

Основне призначення виставки - сприяння розвитку конструктивного діалогу між лідерами вітчизняного виробництва товарів для дітей і представниками оптово-роздрібної ланки, а також розвитку цивілізованого споживчого ринку та зміцненню на ньому позиції вітчизняних виробників ».

З кожним роком проект стає все більш актуальним і популярним. Виставка «CJF - Дитяча мода» завжди проходить на високому професійному рівні за участю відомих вітчизняних та зарубіжних брендів. За успішний розвиток огляд відзначений відзнаками міжнародного виставкового спільноти - Всесвітньої асоціації виставкової індустрії (UFI) і Російського союзу виставок і ярмарків (РСВЯ).

На весняній виставці близько 200 виробників і дистриб'юторів з 19 країн представили останні колекції дитячого одягу і взуття сезону осінь-зима 2015/2016, а також аксесуари для дітей та одяг для майбутніх мам. Площа експозиції склала 4 219 кв. м нетто.

Учасниками цього огляду стали такі відомі компанії, як De Salitto, Bimbavera Showroom, «Невський Альянс», Sweet berry, «Галерея дитячого одягу», «Колабеар», Babymuz Cocuz, «Ланса груп», Bebetto, «Кідссмайл», Luhta, Didriksons 1913 Mayoral, «Модні діти», Acoola і багато інших.

Відзначається стрімке зростання числа російських експонентів. У цьому сезоні цікаві, насичені новинками експозиції продемонстрували «Маленька леді», фабрика «Слов'янка», Crockid, МПШО «Зміна», «Салют», «Зміна», «СНІГ», JACOTE, Noble People, Choupette, Vitacci, Puledro, Silver Sun, Candeo Kids і інші.

Одним з найбільш видовищних заходів виставки, яке зібрало велику кількість глядачів, став проект Kids Catwalk - «CJF. Дитячий подіум-2015. Весна », організований Експоцентром і PROfashion Media Agency. Останні тенденції дитячої моди сезону осінь-зима 2015/2016 знайшли своє відображення в яскравих колекціях, представлених компаніями ACOOLA, JACOTE, SWEETBERRY, CROCKID, «Фантазери», DIALINI на дефіле-шоу за участю юних моделей.

На «CJF - Дитяча мода-2015. Весна »продовжилася реалізація проекту« Експоцентр »- за виставки без контрафакту», спрямованого на зменшення випадків демонстрації контрафактної продукції на виставках. Щорічне зростання числа звернень експонентів і відвідувачів в рамках даного проекту, направленногона зменшення випадків демонстрації контрафактних товарів на виставках, свідчить про його надзвичайну затребуваності.

Позитивні відгуки учасників і професійних відвідувачів стали свідченням того, що виставка була цікавою і корисною. З думками експонентів і гостей цього огляду можна ознайомитися на сайті com/playlist?list=PLl5Cy3mtlw0mlyyuUnI2RW-d7hDCRHrnG> http://www.youtube.com/playlist?list=PLl5Cy3mtlw0mlyyuUnI2RW-d7hDCRHrnG (Відеощоденник виставки).

Насичена ділова програма виставки «CJF - Дитяча мода-2015. Весна », присвячена аналітиці, ефективному брендингу, закупівель в дитячій моді, візуальному мерчендайзингу, маркетингу та антикризовим рішенням для бізнесу, розвитку і просуванню бізнесу в інтернеті, дала можливість підприємцям і фахівцям галузі отримати актуальну інформацію про стан ринку, прогнозованих тенденції, нові технології і бізнес-схемах.

Стан ринку дитячих товарів і прогнози на 2015 рік обговорили експерти-маркетологи на конференції «Зміна купівельної поведінки на ринку дитячих товарів в умовах рецесії». Конференція була організована дослідницької маркетинговою компанією Synovate Comcon і ЗАТ «Експоцентр».

Як повідомила директор з досліджень Synovate Comcon Юлія Биченко, в кризових умовах можливий відхід з ринку дитячих товарів дрібних і середніх компаній, але великі компанії збережуть свої позиції і їх кількість на ринку не зміниться.

За її словами, на різних групах дитячих товарах поточна ситуація на ринку позначається по-різному. Так, на взутті та одязі для дітей сьогодні економлять 49% покупців. У той же час такі категорії товарів, як засоби по догляду за дітьми, дитяче харчування, товари для новонароджених складають «найзахищеніший від кризи сегмент» - на них економлять найменше.

Згідно з наведеними на конференції даними, приблизно у 60% населення є «базова інтенція» до того, щоб віддавати перевагу вітчизняним товарам.

Актуальні тренди ринку дитячого одягу також стали головною темою семінару «Дитячі тренди: час працювати по-дорослому! Цільовий підхід в проектуванні і формуванні колекції », організованого в рамках Дитячого подіуму тренд-бюро Trendsquire і ЗАТ« Експоцентр ».

Що ж буде актуально в сезоні осінь-зима 2015/2016? Основний тренд - креативність! Це спортивний стиль, в тому числі трикотаж, стиль ретро, ​​мілітарі, street-style і інші напрямки. «Сьогодні ми в дитині розвиваємо індивідуальність, його здатність приймати самостійне рішення, - пояснила ситуацію модератор семінару керівник Tq.russia Ксенія Лері. - Дитина активно приймає бунтарські стилі, що сформувалися в 20 столітті, і все це знаходить відображення в одязі ».

Характерна риса тренд-бука «осінь-зима 2015/2016» - м'які пастельні тони. Особлива увага приділяється блискучим металізованим поверхонь, які в поєднанні з традиційними тканинами все частіше використовуються в дитячому одязі в якості активних акцентів. Важлива тема майбутнього сезону - камуфляж, який зазнає змін в формі і розмірах малюнка, стає багатобарвним і яскравим. Ксенія Лері також звернула увагу на проникнення в дитячий одяг чорного кольору.

В рамках ділової програми міжнародної виставки «CJF-Дитяча мода-2015. Весна »Fashion Consulting Group і ЗАТ« Експоцентр »провели семінар« Асортимент в кризу: як реагувати? ».

В ході семінару йшлося про ключові технології і напрямках, в яких слід міняти асортиментну політику fashion-компаній.

Директор по асортименту і прогнозування трендів Fashion Consulting Group Галина Кравченко дала рекомендації щодо виділення пріоритетних асортиментних груп в різні періоди часу. Слухачі дізналися про важливі технологічних рішеннях, які вже впроваджені в практику «product development» (розробки продукції) міжнародних компаній і довели там свою ефективність.

Закупівель на ринку дитячого одягу також були присвячені семінари «Роздрібний магазин одягу в кризу: як спланувати обсяг продажів і бюджет закупівель» та «Безпрограшні тренди сезону« Осінь-зима 2015/16 для дівчаток і хлопчиків », на яких експерти компанії Fashion Consulting Group розповіли про можливості та особливості ведення бізнесу в період економічного спаду.

В рамках виставки пройшла стратегічна сесія «Як в період спаду закласти основи для майбутнього зростання», організована Arno Business School спільно з ЗАТ «Експоцентр».

Директор Arno Business School Андрій Арно виступив з доповіддю на тему адаптації стратегії компанії до сформованим економічним умовам. На думку експерта, ринок дитячих товарів є одним з найбільш стійких. «Дитячі товари поряд з ліками - останнє, на чому економлять споживачі».

В умовах скорочення попиту на перший план виходить фактор ціни - споживання зміщується в бік більш дешевих товарів. «В умовах економічної нестабільності головне - сформувати стратегію розвитку компанії, змінюючи її в залежності від розвитку ринкової ситуації, - рекомендував Андрій Арно. - Стратегія в кризу - постійне маневрування ».

Андрій Арно вважає, що навіть на падаючих ринках існують точки зростання. На дитячому ринку такі можливості відкриває широкі цільова доросла аудиторія, яка формується навколо дитини.

В рамках сесії відбувся семінар «Підвищення ефективності діяльності співробітників». Йшлося про основні правила управління персоналом. Керівник освітніх програм Arno Business School Анна Арно розповіла про те, що таке професійний стрес - як його розпізнати і що робити, щоб не допустити його і допомогти співробітникам його подолати, а також як заохочувати співробітників.

У День Розвитку та просування бізнесу в Інтернеті в рамках ділової програми Інтернет-агентство Registratura.ru і ЗАТ «Експоцентр» провели конференцію «Дитячий одяг: максимум продажів з Інтернету».

Як стверджує комерційний директор Інтернет-агентства Registratura.ru Сергій Єрофєєв, «під час кризи ключовим і найскладнішим моментом стає точність планування, в тому числі планування продажів».

Керівник відділу по роботі з партнерами компанії Russian Promo Світлана Гриньова виклала основні принципи створення сайтів дитячого одягу з урахуванням вимог пошукових систем. Вона визначила складові успішного просування сайту, а також розглянула основні помилки, що зустрічаються на сайтах дитячого одягу.

Учасники конференції отримали рекомендації, як підвищити ефективність сайтів і рекламних кампаній за допомогою веб-аналітики і як правильно скорочувати витрати на рекламу. Фахівці широко відомих компаній Яндекс.Маркет, ВКонтакте і Google розповіли як, використовуючи мережі, домогтися максимального ефекту і як за допомогою спільнот і рекламних інструментів звернутися до величезної аудиторії батьків в соціальній мережі.

В рамках конференції «Дитячий одяг: максимум продажів з Інтернету» відбулося підведення підсумків та вручення нагород переможцям конкурсів «Кращий інтернет-магазин для покупця» і «Кращий сайт для байера». Їх організаторамівиступілі інтернет-агентство Registratura.ru і ЗАТ «Експоцентр».

«Кращим інтернет-магазином дитячого одягу--2015» названо motherhouse.ru (ІП Ворошин О.Г.), який також став переможцем у номінації «Кращий інтернет-магазин: максимум зручностей для покупців».

У номінації «Аналітика» відзначені сайти motherhouse.ru (ІП Ворошин О.Г.) і veseloshagat.ru (ТД «Русдел»).

Ресурс veseloshagat.ru (ТД «Русдел») такжеполучіл нагороду в спеціальній номінації «Ведення корпоративних груп».

Сайт trendybaby.ru (ТОВ «Модний Дитина») переміг у номінації «Кращий сайт: максимум SEO оптимізації».

На виставці працювали «Біржа праці та HR -консалтинг» і Консультаційний центр з митного оформлення, які користувалися підвищеним попитом у її учасників і відвідувачів.

Тренд-бюро Trendsquire і ЗАТ «Експоцентр» провели консультації щодо тенденцій і стилю в дитячому одязі.

14-я міжнародна виставка «CJF -Дитяча мода-2015. Весна »і її актуальна ділова програма стали ефективним майданчиком для ділового спілкування, професійних дискусій з найактуальніших питань розвитку індустрії дитячих товарів.

За підсумками чотирьох днів роботи виставки кількість відвідувачів сягнула 6930 осіб.

Чекаємо Вас на 15-й міжнародній виставці «CJF - Дитяча мода-2015. Осінь », яка пройде з 22 по 25 вересня 2015 року в ЦВК« Експоцентр »одночасно з виставкою« Світ дитинства--2015 ».

Прес-служба ЗАТ «Експоцентр»

Тел .: 8 (495) 605-71-54, 605-68-28

Е-mail: press @ expocentr. ru

Com/playlist?
Що ж буде актуально в сезоні осінь-зима 2015/2016?

Новости