журнал фуете

Учасники платіжного ринку зможуть докладніше аналізувати поведінку власників платіжних карт і тенденції розвитку платіжного ринку в цілому. Це стало можливим завдяки розширенню Національним банком України показників статистичної звітності. Так, в першому кварталі 2019 року НБУ вперше почав збирати і публікувати дані про:

  • кількості токенізірованних платіжних карт і обсягах операцій з їх використанням (токенізірованние карти - ті, що створені в результаті заміни реквізитів платіжних карт на унікальні цифрові ідентифікатори, які далі використовуються для здійснення операцій з використанням гаджетів з функцією NFC, зокрема, через платіжні сервіси Apple Pay , Google Pay, Garmin Pay та ін.);
  • кількості і обсягах безготівкових операцій в розрізі їх типів (оплата товарів / послуг з використанням безконтактної технології, переказ коштів з використанням карти на банківський рахунок).
Детальніше...

20 червня в популярному пляжному комплексі Olmeca Plage пройде Другий всеукраїнський MFO ANTISUMMIT 2019 - захід, який поєднує в собі корисний контент, практичні кейси від українських і зарубіжних спікерів і неформальну обстановку для спілкування і відпочинку 20 червня в популярному пляжному комплексі "Olmeca Plage" пройде Другий всеукраїнський MFO ANTISUMMIT 2019 - захід, який поєднує в собі корисний контент, практичні кейси від українських і зарубіжних спікерів і неформальну обстановку для спілкування і відпочинку.

Детальніше...

Вперше в Україні та регіоні СНД і Південно-східної Європи Vіsa і Ощадбанк оголошують про запуск Вперше в Україні та регіоні СНД і Південно-східної Європи Vіsa і Ощадбанк оголошують про запуск   тестування унікального рішення для прийому безконтактних платежів на смартфонах - Tap to Phone тестування унікального рішення для прийому безконтактних платежів на смартфонах - Tap to Phone.

Технологія Tap to Phone значно розширює можливості прийому безконтактних платежів в сегментах малого і середнього бізнесу, перетворюючи смартфон в POS термінал без додаткового обладнання.

Детальніше...

Співзасновник monobank Дмитро Дубіль ет виступив на iForum-2019, який пройшов вчора в Києві Співзасновник monobank Дмитро Дубіль ет виступив на iForum-2019, який пройшов вчора в Києві. У форматі двадцять хвилин інтерв'ю необанкір розповів про технологію Shake to pay, яка використовується в monоbank для встановлення контакту між користувачами сервісу.

«Shake to pay - це фішка monobank. Уявіть собі, що ви зустрілися з кимось, кому повинні перевести гроші. До останнього часу для цього потрібно було запитати у нього номер картки або, у випадку з monobank, номер телефону. Але тепер два користувача monobank, що знаходяться поруч, можуть просто потрясти телефонами - вони з'являться друг у друга на екрані і зможуть перевести гроші в один дотик. Ніякі номера при цьому не потрібні », - розповів Дмитро Дубілет.

Детальніше...

Детальніше

IV Міжнародна конференція «PAYMENTS 2020: Цифрова трансформація платежів» , Пройде 4 червня в Києві. Конференція збере провідних експертів в сфері платіжних, карткових і ідентифікаційних технологій, банківського обслуговування та Фінтех для обговорення свіжих тенденцій ринку фінансових послуг, обміну досвідом та поглядами на розвиток ефективного платіжного бізнесу.

Детальніше...

Унікальне рішення біометричної оплати з використанням технології автоматичного розпізнавання осіб запущено сьогодні у всіх відділеннях KastaPost Унікальне рішення біометричної оплати з використанням технології автоматичного розпізнавання осіб запущено сьогодні у всіх відділеннях KastaPost.

Kasta, онлайн-маркетплейс і лідер продажів в категорії «Одяг та взуття» в Україні, спільно з Visa і ПриватБанком запустив в Україні біометричну оплату покупок KastaID . Новий сервіс розроблений, щоб спростити процес оплати товару, а також мінімізувати ризики вибору неправильного розміру. Тепер клієнт для доставки замовлення може вибрати одне з 104 відділень KastaPost, безкоштовно приміряти будь-яку з позицій замовлення і оплатити тільки ті речі, які підійшли.

Детальніше...

З 21 травня 2019 року власники карток Visa, випущених Індустріалбанком, отримали можливість користуватися Apple Pay - легким, безпечним і особистим платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість і зручність.

Детальніше...

13 червня в Києві пройде Третя 13 червня в Києві пройде Третя   Міжнародна конференція   InsuranceNEXTUA Міжнародна конференція InsuranceNEXTUA .
Ключова тема заходу - діджіталізація фінансової індустрії, трансформація каналів продажів і перехід до відкритих екосистемам.

Детальніше...

Чи знаєте ви, що за прогнозами Gartner до 2020 року середній користувач буде розмовляти з ботами Чи знаєте ви, що за прогнозами Gartner до 2020 року середній користувач буде розмовляти з ботами   частіше, ніж з чоловіком / дружиною частіше, ніж з чоловіком / дружиною?

Дослідження Global Market Insights говорить про те, що 80% компаній хочуть мати соб ственного чат-бота, що в 2024 році глобальний ринок чат-ботів виросте на 31% і буде оцінюватися в $ 1,34 млрд. А Juniper Research стверджує, що в 2018 році 15% випадків взаємодії між клієнтом і бізнесом довелося на спамерських пошукових роботів.

У нас прекрасна новина! Сьогодні запущений чат-бот конференції «PAYMENTS 2020: ЦИФРОВИЙ ТРАНСФОРМАЦІЯ ПЛАТЕЖІВ».

Детальніше...

Український процесинговий центр (UPC) повідомляє про зростання кількості транзакцій з використанням платіжних карт банків - клієнтів UPC і збільшенні числа безконтактних оплат.

Детальніше...

15 травня в Києві відбулася церемонія нагородження банків за особливі досягнення - FinAwards 2019 15 травня в Києві відбулася церемонія нагородження банків за особливі досягнення - FinAwards 2019.
Засновники премії «Мінфін» і Finance.ua разом з авторитетним журі визначили переможців у 15 номінаціях. Церемонія FinAwards 2019 пройшла в столичному нічному клубі D.Fleur. За перемогу в номінаціях конкурсу боролися представники 28 роздрібних банків - топ-менеджери, керівники роздрібного бізнесу та маркетингу.

Детальніше...

Платформа Visa Next дозволить партнерам і клієнтам Visa створювати для споживачів нові зручні Платформа Visa Next дозволить партнерам і клієнтам Visa створювати для споживачів нові зручні   способи використання і контролю своїх коштів в цифровому середовищі способи використання і контролю своїх коштів в цифровому середовищі

Visa представила нову платформу з набором бета-версій API, специфікацій та інструментів для розробки для банків-емітентів і їх процесингових центрів. Можливості платформи дозволять створювати і бета-тестувати нові платіжні продукти, створені для споживачів, які активно використовують цифрові технології. Клієнти і партнери компанії зможуть отримати доступ до платформи Visa Next і користуватися новим рішеннями з лінійки продуктів Visa.

Детальніше...

Національний банк України розпочав пілотній проект для стимулювання розвитку FinTech- РІШЕНЬ в Україні, на базі которого Створив Експертна раду по вопросам комунікації з інноваційнімі компаніямі. Цей пілотній проект тріватіме до кінця 2019 року.

Експертна рада стані комунікаційною платформою для спілкування національного банку України Із інноваційнімі компаніямі.

Детальніше...

Китайська платіжна система Alipay запустила свій оновлений інструмент розпізнавання осіб і заявила, що планує витратити близько $ 448 млн на просування нової системи в Китаї.

Детальніше...

15 травня буде оголошено підсумки конкурсу головною роздрібної премії банків України - FinAwards 2019, засновниками якої є фінансовий супер-маркет Finance 15 травня буде оголошено підсумки конкурсу головною роздрібної премії банків України - FinAwards 2019, засновниками якої є фінансовий супер-маркет Finance.ua і сайт про фінанси та інвестиції Minfin.com.ua.

Детальніше...

Страховий ринок в кожній країні є індикатором стану економіки. Рівень розвитку різних галузей і зростання ВВП безпосередньо пов'язані з глибиною проникнення страхування в структуру управління ризиками підприємств і громадян. Український страховий ринок перебуває на етапі становлення і трансформації в нову цифрову реальність.

Детальніше...

«Кредобанк» запровадів можлівість Отримання на Платіжні карти Mastercard банку міттєвіх переказів з карток європейськіх банків. Відтепер Клієнти «Кредобанку» - держателі карт Mastercard могут переказаті кошти з карти Mastercard будь-которого Європейського банку, Які будут зараховані на карту в течение однієї хвилини. З нагоди старту сервісу переказ здійснюється без КОМІСІЇ та конвертацій.

Детальніше...

Вже цього літа вперше в Україні мобільний оператор lifecell почне видавати дебетові карти через дочірню фінансову компанію Paycell. Про це повідомляє НВ Бізнес.

Детальніше...

Новости