Журнал Time назвав кращі гаджети цього року

Американський журнал опублікував власний рейтинг кращих гаджетів 2017 року. До нього увійшли ноутбук, фотокамера, дрон, «розумна» колонка і не менш «розумні» годинник, два смартфона і відразу три ігрові приставки

Top-10 гаджетів 2017 року за версією Time очолила ігрова приставка Nintendo Switch . У журналі пристрій назвали «першої консоллю, яка дійсно призначена для розваг як вдома, так і на ходу» і відзначили, що «гра на ходу більше не означає великих жертв в плані якості».

В цілому, Time назвав 2017 роком «великих змін». «Це був період голосових помічників, які приходять до кожної оселі. Це був рік, коли дизайнери смартфонів з'ясували, як вмістити великий екран на пристрої, який поміститься при цьому в руці », - зазначив журнал.

Друге місце в топі дісталося one more thing компанії Apple - довгоочікуваного і захваленного смартфону iPhone X . Третє місце в рейтингу отримав тонкий і потужний ноутбук-трансформер Microsoft Surface .

Третє місце в рейтингу отримав тонкий і потужний ноутбук-трансформер   Microsoft Surface

Четверте місце зайняв мініатюрний дрон DJI Spark . Замикає п'ятірку лідерів «нанотехнологічних» смартфон Samsung Galaxy S8 . Флагман корейської компанії може похвалитися відсутністю рамки і кнопки Home, а також наявністю сканера райдужної оболонки ока.

Шосте місце рейтингу зайняла ще одна ігрова консоль - Super Nintendo Entertainment System (SNES) Classic . На сьомому місці розташувався голосовий помічник Amazon Echo другого покоління.

Восьме місце знову у ігрової приставки - вже третій в списку лідерів. На цей раз це продукт компанії Microsoft - Xbox One X з підтримкою 4K і HDR. Дев'яте місце дісталося ще одну новинку компанії Apple - «розумним» годинах Apple Watch 3 . І, нарешті, замикає список кращих 10 гаджетів 2017 року фотокамера компанії Sony Alpha A7R III .

На обкладинці: Apple Watch Series 3.
Фото: apple.com

схоже

Новости