Зустріч з фахівцями-метрологами ТОВ «Газпром трансгаз Москва»

7 грудня Російський приладобудівний завод «ЕЛЕМЕР» відвідала група фахівців-метрологів дочірніх підрозділів найбільшої в Росії газотранспортної структури - ТОВ «Газпром трансгаз Москва» 7 грудня Російський приладобудівний завод «ЕЛЕМЕР» відвідала група фахівців-метрологів дочірніх підрозділів найбільшої в Росії газотранспортної структури - ТОВ «Газпром трансгаз Москва». У складі представницької делегації взяли участь фахівці Служб КВП з 17-ти лінійно-виробничих управлінь магістральних газопроводів, фахівці «Центраавтогаз» і Інженерно-технічного центру, загалом понад 50 осіб.

Зустріч, що відбулася аж ніяк на випадковість! Тісні ділові зв'язки і взаємовигідне співробітництво між філіями «Газпром трансгаз Москва» і НВП «ЕЛЕМЕР» протягом більше 10 років дозволили сформувати довірчі відносини між нашими компаніями. І природно, що розвиток виробничих можливостей «ЕЛЕМЕР» викликає непідробний інтерес у наших замовників. Крім того, «ЕЛЕМЕР» як науково-виробниче підприємство інвестує значні ресурси в розвиток власної еталонної бази, без наявності якої рух вперед в приладобудуванні просто неможливо.

В ході зустрічі гостям були продемонстровані експлуатовані НПП «ЕЛЕМЕР» вторинний еталон надлишкового одиниці тиску 2.2.ВСП.0048-2104 і еталон одиниці температури 0-го розряду 3.2.ВСП.0002-2014. Делегація метрологів відвідала еталонні установки для калібрування і повірки витратомірів рідини - УПСЖМ-600 і газу - УПГ-10000. Ці установки в даний час проходять процедуру затвердження в якості вторинних еталонів одиниці витрати.

Крім того, наші замовники відвідали виробничі ділянки приладобудівного заводу «ЕЛЕМЕР», на яких серійно випускаються засоби вимірювання температури, тиску і еталонні засоби вимірювання, механічний ділянку, ділянку лазерної і аргонно-дугового зварювання, установку поверхневого монтажу, відділи та лабораторії науково-технічного центру підприємства.

Зустріч виявилася своєчасною і вельми корисною для всіх її учасників. Наші замовники змогли на ділі переконатися в можливості і потенціал НПП «ЕЛЕМЕР» як надійного постачальника засобів автоматизації, а співробітники нашого підприємства отримали можливість для безцінного спілкування з безпосередніми замовниками продукції, що випускається заводом продукції. Зустріч зміцнила ділові зв'язки і створила заділ для їх подальшого розвитку! Ми раді, що змогли в черговий раз підтвердити свій високий статус розробника і постачальника надійних засобів і систем технологічного контролю і дякуємо фахівців ТОВ «Газпром трансгаз Москва» за проявлені в ході візиту увагу і непідробну зацікавленість.

Ласкаво просимо в «ЕЛЕМЕР»!

Ласкаво просимо в «ЕЛЕМЕР»

Повернення до списку новин


Новости