Зустрічаємо Новий Рік по зодіаку - Моя газета

«Як зустрінеш Новий Рік, так його і проведеш» - не даремно говорить народна мудрість

«Як зустрінеш Новий Рік, так його і проведеш» - не даремно говорить народна мудрість. Але виявляється і зустрічати Новий Рік потрібно зодіаку. Для кожного знака зодіаку є свої побажання як і де зустріти і як провести перший тиждень нового року. Спробуйте скористатися прогнозами зірок і майбутній рік виправдає ваші сподівання і принесе вам тільки радість, щастя і гарний настрій.

Овен. Вам потрібна тепла, дружна компанія, в якій буде спокійно і затишно. Не зловживайте алкоголем: спиртне відразу позначиться на ваших розумових здібностях. Найкраще зустрічати Новий рік з близькими. Бажано, щоб за столом сиділи два Овна - тоді в 2011 році у вас з'являться .Нові хороші друзі.

Телець. Ваш девіз у 2011 році «Вперед, до нових пригод!». Велика і галаслива компанія в новорічну ніч - якраз для вас. Якщо вірите в чудеса, візьміть горщик з землею, зарийте в нього монету і поставте горщик на вікно, примовляючи: «Рости, грошик, велика-превелика!» Це магічне заклинання на фінансовий прибуток в наступаючому році.

Близнюки. У новорічну ніч вам навряд чи вдасться відпочити, адже саме ви будете стрибати кроликом, створюючи свято для домочадців і гостей. Годині о трьом ви втомитеся - НЕ пересилювати себе, лягайте спати! Новорічні канікули астролог радить провести за містом. Тільки не плануйте поїздку на 3 або 5 січня.

Рак. Велика кількість гостей небажано, ви можете просто не відчути ніякого свята з-за готування, прибирання та інших господарських справ. Краще зустріти Новий рік наодинці з коханим (коханою). Можна святкувати і в самоті. Немає нічого приємнішого для Рака, ніж сидіти в тиші і дивитися на Місяць.

Лев налаштований на романтичний лад. Спробуйте змінити обстановку, залиште дітей на піклування бабусь і хоча б один день побудьте удвох з дорогим вам людиною. Не пийте спиртного, крім келиха шампанського під бій курантів. І обов'язково загадайте три бажання: одне з них неодмінно збудеться вже в перший тиждень січня.

Діва. Не турбуйтеся, ви все встигнете вчасно - і накрити святковий стіл, і народити ялинку, і покласти під неї подарунки. У канікули відпочиньте. Подаруйте собі хоча б пару днів приємного байдикування. У вас ще буде достатньо часу, щоб обійти родичів і передарувати непотрібні подарунки, які вам піднесли гості в новорічну ніч.

Ваги. Перед Новим роком випробуйте свою удачу, наприклад, купіть лотерейний квиток. Ваш знак - найщасливіший у всьому Зодіаку. Вам будуть заздрити буквально з перших хвилин нового року. Не звертайте уваги на заздрісників, все у вас буде добре!

Скорпіон. Зірки вам сприяють, ви повні сил, і не дивно, що в новорічну ніч вам захочеться чогось незвичайного. Ви обов'язково виграєте який-небудь конкурс. Перший тиждень січня (особливо її другу половину, з 5 по 9 число) проведіть на дачі або на зимовому курорті.

Стрілець. Зараз не час для подорожей. Зустрічайте Новий рік вдома. Їжте, пийте, веселіться, тільки ні слова про політику, інакше ви, швидше за все, сильно заведеться і розпалився, і ваша «стріла» полетить високо і пошле далеко.

Козеріг. Вам необхідно змінити обстановку. Не здумайте працювати в новорічну ніч, інакше весь 2011 рік проведете на роботі! 1 і 2 січня побудьте вдома, відпочиньте, розслабтеся. А потім як можна більше спілкуйтеся, розважайтеся, ходите в гості, відвідуйте клуби, театри, кіно.

Водолій. Ідеальний варіант - зустріти Новий рік в який-небудь далекій екзотичній країні, де ви ніколи не бували раніше. Якщо ж ви залишаєтеся вдома, то нічого не плануйте, нехай все відбувається само собою. Можливо, ще вранці 31 грудня ви не будете знати, як зустрінете свято, а потім все влаштується найкращим чином.

Риби. Під бій курантів загадайте три бажання і попросіть свою «золоту рибку» виконати їх. Новорічний тиждень виявиться повна несподіванок. Не засмучуйтеся, якщо кудись встигнете або щось зірветься. Як би ви не провели новорічну ніч, 2011 рік подарує вам удачу і успіх.

Новости