Зустрічайте Skype для бізнесу - в Softmagazin!

06.04.2015

Тепер можливості онлайн-телефонії Skype об'єднані з функціями корпоративного месенджера Lync в єдиному сервісі - Skype for Business 2015. Купити ці програми можна у нас в відповідному розділі .

Чутки про те, що Скайп і Лінк будуть об'єднані в рамках єдиної платформи, беруть початок ще в минулому році. Lync - один з сервісів пакетного комплексу MS Office. Через нього користувачі виконували обмін документами і повідомленнями в корпоративному середовищі, разом з тим, були доступні дзвінки для конференц-зв'язку. Використання Skype надавало можливості преміум-класу, такі як груповий чат, орієнтовані з самого початку на корпоративних клієнтів. Але в багатьох аспектах обидва сервісу просто дублювали можливості один одного.

06

Тепер корпорація Microsoft відмовляється від одного з брендів і об'єднує рішення користувачів всіх категорій під однією назвою - Microsoft Skype for Business, відповівши тим самим на питання багатьох: як ефективно використовувати скайп для бізнесу. В цілому, бізнес-версія Скайп є оновленим Lync, але з новим інтерфейсом (з оформлення Skype взяті кнопки включення камер, переривання дзвінка і, власне, запуску). З тієї ж аналогії сервіс має спеціальне вікно, яке дозволяє відстежити статус дзвінка в той час, як користувач може працювати в інших додатках. Зберігається також звична функціональність Lync в Skype for Business - файлова передача і телефонна мережа. Звідти ж додаток успадкувало елементи управління, структуру списку контактів, підвищену безпеку і засоби забезпечення контролю для фахівців ІТ-департаменту. А від Скайпу була запозичена колірна гамма, зображення, звуки і Емотікони. Тепер корпорація Microsoft відмовляється від одного з брендів і об'єднує рішення користувачів всіх категорій під однією назвою - Microsoft Skype for Business, відповівши тим самим на питання багатьох: як ефективно використовувати скайп для бізнесу Замість 3-х кліків в колишньому Lync, перенаправлення дзвінка абонентам здійснюється одним натисканням в Business Edition. Крім усього іншого, сервіс підтримує програми MS Office 365. І, нарешті, клієнтам пропонуються Web App для взаємодії з абонентами і особистими контактами, які мають обліковий запис в оригінальній версії, з будь-якого пристрою.

Рейтинг:

(Голосів: 2) 0 5 3.44

← Назад до списку

Новости