«Зв'язковий» запустив вигідну акцію на честь «Чорної п'ятниці»

Можна виграти купони на максимальні знижки.

23 листопада під всьому світі пройде «Чорна п'ятниця» - традиційна масштабний розпродаж. «Зв'язковий» запропонував покупцям підготуватися до «Чорної п'ятниці» заздалегідь і запустив незвичайну акцію напередодні майбутньої розпродажі.

«Зв'язковий» анонсував власну «Чорну п'ятницю» і запустив спеціальну веб-сторінку , Приурочену до розпродажу. На ній «Зв'язковий» пропонує скористатися першими знижковими пропозиціями, які вже активні. Наприклад, магазин надає знижки на смартфони Nokia, LG і ZTE, навушники Jabra і різні «розумні» годинник, в тому числі дитячі.

Однак головне, що на цій сторінці доступна можливість взяти участь у розіграші. «Зв'язковий» розігрує серед відвідувачів цінні призи - додаткові знижки на товари, які будуть брати участь у розпродажі 23 листопада.

«Зв'язковий» розігрує серед відвідувачів цінні призи - додаткові знижки на товари, які будуть брати участь у розпродажі 23 листопада

У списку призів купони на знижку до 25%, а також купони на пряму грошову знижку в розмірі 5 і 10 тис. Рублів. Для того, щоб взяти участь в розіграші необхідно просто авторизуватися на сайті «Зв'язкового» і прокрутити віртуальний барабан. Приз кожному учаснику дістається моментально - чекати не потрібно.

Також в «зв'язковим» відзначили, що повний список товарів, які будуть брати участь у розпродажі «Чорна п'ятниця» з'явиться на сайті інтернет-магазину в найближчі дні. Як і в минулому році, на розпродажі будуть зроблені великі знижки на найрізноманітніші товари.

Читай і використовуй:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті «Зв'язковий» запустив вигідну акцію на честь «Чорної п'ятниці»

Новости