Зворотний осмос за проти недоліки користь шкоду

  1. Розглянемо список, в якому показана ступінь видалення мінералізації і шкідливих речовин, для нашого...
  2. Калій - 91% Барій - 96% Гідрокарбонат - 95% Радій - 98% Кадмій - 97% Селен - 98% Кальцій...
  3. Як працює осмос і потрібні мінерали в воді?
  4. Існує міф, що глибоко очищена вода або як її називають - порожня, вимиває з організму потрібні мікроелементи...
  5. Що відбувається в організмі, коли Ви п'єте воду з низьким вмістом солей кальцію і магнію?
  6. Виявляється!
  7. Невже?
  8. Збалансоване харчування Ваш основне джерело мінералів!
  9. Навіть якщо TDS підняти зовнішніми джерелами, рівень солей все одно заповнюється через слину і шлунковий...
  10. Магній, добова потреба - 500 мг.
  11. Калій, добова потреба - 2000 мг.
  12. Яким чином, воду, очищену осмосом можна оживити і зробити корисною?
  13. Що дає мінералізатор для зворотного осмосу?
  14. У 95% минерализаторов всередині знаходиться природний мінерал - доломіт.
  15. Що таке биокерамика або структурізатор для зворотного осмосу?
  16. Турмалін - це унікальна порода кварцу, яка містить 25 різних хімічних елементів.
  17. Вплив структурованої води на організм:
  18. Біокерамічний картридж для систем зворотного осмосу служить 1 - 1,5 року. Елемент має стандартне підключення...
  19. Як впливає плюсовій заряд води на організм?
  20. Який ефект від правильного числа ОВП?
  21. Картридж з антиоксидантним ефектом для систем зворотного осмосу служить 1 - 1,5 року. Елемент має...
  22. ЗАМОВТЕ СИСТЕМУ ЗВОРОТНОГО ОСМОСУ ПРЯМО ЗАРАЗ! ОТРИМАЙТЕ ЗДОРОВУ ВОДУ, ПОЧНІТЬ ЕКОНОМИТИ СЬОГОДНІ...

Досить наболіле питання серед людей, які вже користуються фільтрами і бажаючих придбати - шкідлива чи корисна вода, очищена зворотним осмосом Досить наболіле питання серед людей, які вже користуються фільтрами і бажаючих придбати - шкідлива чи корисна вода, очищена зворотним осмосом. Питання актуальне і цікавий. Почнемо з того, що сам процес очищення таким способом видаляє з води всі шкідливі речовини. Давайте розвіємо думку, що вода після осмосу шкідлива для вживання!

Розглянемо список, в якому показана ступінь видалення мінералізації і шкідливих речовин, для нашого організму і зрозуміємо - фільтр зворотного осмосу це добре чи погано:

Калій - 91%
Барій - 96%
Гідрокарбонат - 95%
Радій - 98%
Кадмій - 97%
Селен - 98%
Кальцій - 95%
Силікати - 97%
Хром - 94%
Срібло - 88%
Мідь - 98%

Натрій - 93%
Миючі засоби - 98%
Стронцій - 98%
Фториди -92%
Сульфати - 98%
Свинець - 98%
Нітрати - 95%
Магній - 96%
Інсектициди - 98%
Нікель - 98%
Гербіциди - 98%

Зі списку видно, що вода містить безліч шкідливих речовин, які ми не бачимо неозброєним оком. Видалення всіх цих речовин здійснюється на молекулярному рівні, тому видаляються і «корисні» мінерали. Чи шкідливий зворотний осмос і чим?

Як працює осмос і потрібні мінерали в воді?

Принцип очищення зворотного осмосу, полягає в проходженні води під високим тиском через мембрану , Яка складається з напівпроникною матеріалу. Простіше кажучи - пори матеріалу мають розмір, через який проходить тільки молекула води і розчинений в ній кисень. Все що більше молекули H2O, зливається в дренаж. Тобто в дренаж зливається все те, що вказано в таблиці. Якщо розглянути уважно аналіз міський магістральної води, ти ми знайдемо там безліч речовин, які ніяк не сприяють позитивному впливу на наш організм. Що стосується мінеральних речовин, які потрібні нашому організму?

Існує міф, що глибоко очищена вода або як її називають - порожня, вимиває з організму потрібні мікроелементи і кальцій, тому багато хто шукає в зворотному осмосу недоліки

Існує такий процес, який називається - гомеостаз. Це процес підтримки в тілі статичних і постійних умов. ЦЕЙ ПРОЦЕС КОНТРОЛЮЄ концетраціях ВОДИ І МІНЕРАЛІВ, В РІДИНАХ НАШОГО ОРГАНІЗМУ, ВСЕРЕДИНІ СУДИН З ЗОВНІШНЬОЇ І ВНУТРІШНЬОЇ СТОРІН всіх типів В ОРГАНАХ І ТКАНИНАХ ТІЛА. Наш організм унікальний витвір, і ми мало про нього знаємо.

Що відбувається в організмі, коли Ви п'єте воду з низьким вмістом солей кальцію і магнію?

Наприклад, для багатьох буде новиною те, що при вживанні питної води в слині підвищується TDS. TDS - це загальна мінералізація, тобто показник кількості містяться у воді розчинених речовин (неорганічні солі і органічні речовини). Ще, цей показник називають загальним солевмістом в воді.
Існують середні показники у середньостатистичного здорової людини - слини виробляється від 800 до 1500 мл в день. Концентрація хлориду натрію в слині близько 877 мг / л. Іонів калію в середньому 1170 мг / л і також іонів бікарбонату 3050-4270 мг / л.

Виявляється!

Коли ви п'єте? Маломінералізовані води, вона змішується зі слиною і підвищує TDS до засвоєння в травному тракті. Кишкові та шлункові процеси теж підвищують TDS випитої питної води. При стимуляції шлунка (через розтягнення) концентрація соляної кислоти може збільшитися до 5600 мг / л, концентрації хлориду калію і хлориду натрію 1120 мг / л і 175 мг / л.

Невже?

Кількість шлункових секреций у здорової людини в середньому 1500 мл / день. Секреций тонкої кишки в середньому до 1800 мл / день і майже чиста позаклітинна рідина (300 мосм / л). Грунтуючись на достовірні і сучасні навчальні праці, важко вважати або стверджувати, що вживання маломинерализованной і малосоленой води здоровою людиною при нормальних умовах буде викликати симптоми нездорового характеру. А тепер зробіть висновок - зворотний осмос користь чи ча

Збалансоване харчування Ваш основне джерело мінералів!

Тим більше з водою ми можемо отримати лише до 16% мінералів і солей. Всю масу мінеральних речовин ми отримуємо за нашого раціону харчування. Ось тут і варто задуматися глибше, яка вода у нас використовується для приготування їжі.

Навіть якщо TDS підняти зовнішніми джерелами, рівень солей все одно заповнюється через слину і шлунковий сік.

Мертва вода після фільтра?

РОЗГЛЯНЕМО дози добову потребу МАКРО- І МІКРОЕЛЕМЕНТІВ:

Кальцій, добова потреба - 800 мг.

При оптимальної мінералізації 100 мг / літр, потрібно випити 8 літрів води за добу. Якщо врахувати відсоток отримання мінеральних речовин з води, а це 15%, то таке завдання стає нереальною. І в цьому немає сенсу, так як є альтернативні джерела отримання кальцію. Це твердий сир і бринза, петрушка і сир, курага, квасоля і молоко і багато інших продуктів.

Магній, добова потреба - 500 мг.

При оптимальної мінералізації становить 50 мг / літр, потрібно випити 10 літрів води за добу. Якщо врахувати відсоток отримання мінеральних речовин з води, а це 12%, то таке завдання стає теж нереальною. Альтернативні джерела отримання магнію - кавун, гречана крупа, горіхи, вівсяна крупа, горох, кукурудза, хліб пшеничний, сир твердий.

Калій, добова потреба - 2000 мг.

При оптимальної мінералізації 12 мг / літр, потрібно випити 166 літрів води за добу, тому що відсоток отримання калію з води становить всього лише 0,72%. Альтернативне джерело отримання калію - курага, квасоля, морська капуста, картопля, редька, помідори, буряк, яблука.

Така ж ситуація і з іншими мікро- і макроелементами, такими як фосфор, натрій, хлор, сірка, залізо, фтор, мідь і йод. З усього вищесказаного і доведеного випливає, що вираження - «мертва вода», «дистилят», «вимиває кальцій з організму» і «осмос - це шкідливо» слід, що є гостра необхідність дуже уважно стежити за своїм раціоном харчування, щоб він був якісний , збалансований і різноманітний. А коли Ви будете готувати свої улюблені страви на глибоко очищеної воді, вони будуть мати натуральний смак і аромат без домішок, що перевищують норми!

Яким чином, воду, очищену осмосом можна оживити і зробити корисною?

За бажанням клієнта системи зворотного осмосу комплектуються штучними минерализующими елементами, елементами підвищують pH, що знижують рівень ОВП (окисно - відновний процес), Структуризатори на основі турмаліну і ультрафіолетовими знезаражувачі. І давайте не будемо лякатися слова «штучними», так як навіть «Бо.жомі» і «Мі.городская» це вода очищена зворотним осмосом і надалі штучно збагачена мінералами, мікро-елементами і содою!

Що дає мінералізатор для зворотного осмосу?

Мінералізатор для зворотного осмосу - додаткова шоста ступінь для побутових фільтрів. Що конкретно засипано в мінералізуючий елемент? В інтернет магазинах про це практично не написано, та й складно знайти продавця, який Вам це розповість. Зазвичай Вам показують таблицю із зазначенням насичення води в коефіцієнті мг / л. Насправді ж!

У 95% минерализаторов всередині знаходиться природний мінерал - доломіт.

У решти 5% (без сертифікатів) невідоме вміст. Це осадова карбонатна гірська порода, яка складається на 95 і більше відсотків з мінералу доломіту. Це дуже популярний мінерал у виробництві і його добувають по всій земній кулі. Доломіт - це карбонат кальцію і магнію, тому вода при контакті насичується мінералами. В основному в продаж йдуть мінералізатори змішаного типу, які містять додаткові «види порід» насичують воду натрієм, калієм, сульфатами, хлоридами і фтором. Ресурс мінералізатора в середньому 12 - 18 місяців, отримати з нього повноцінний мінеральний склад неможливо. Але він дуже позитивно впливає на смакові якості води і піднімає рівень pH води, що значно покращує якість обмінних процесів в організмі! Але якої фірми краще мінералізатор зворотного осмосу?

Що таке биокерамика або структурізатор для зворотного осмосу?

Після виявлення властивостей просторової структури в молекулах води, почалися експерименти. Вченим стало цікаво дізнатися які чинники впливають на зміну структури води і яким чином це відображається на процесах в організмі людини. І з'ясувалося, що одна з порід кварцу здатна це зробити, це турмалін.

Турмалін - це унікальна порода кварцу, яка містить 25 різних хімічних елементів.

Турмалін виявився найбільш енергоємним природним мінералом в нашій природі. Унікальність його в тому, що він створює інфрачервоне світіння, подібно до Сонця. У зв'язку з цими відкриттями світіння турмаліну називають - «промінь життя» або «енергія життя».
Більш складною мовою це називається - AIFIR Випромінювання (Far Infrared Radiation). А сучасне виробництво розвивається і використовує «чарівний» елемент природи на благо суспільству. Біокерамічний картридж для систем зворотного осмосу наповнений гранулами турмаліну вироблених за особливою технологією. Вони виготовляються з 25 різних керамічних матеріалів, туди додають певний склад мінеральних оксидів і запікаються при температурі 1600 градусів.
Біокерамічний картридж виконаний в прозорому корпусі для можливості насичення гранулата сонячним світлом і має вхід і вихід у напрямку потоку. Вода, що проходить через лінійний картридж, омиває турмалінові гранули потрапляє під вплив інфрачервоного випромінювання і змінює свою структуру, стає більш симетричною і гармонійною.
Така форма впливу на воду робить її біологічно активною і живий, а вживання активованої води значно покращує метаболізм в організмі.

Вплив структурованої води на організм:

- Активація соматичних клітин;
- Насичення тканин киснем;
- Виведення з організму холестерину;
- Поліпшення кровообігу;
- Зниження рівня кислот;
- Очищення клітин від шлаків;
- Поліпшення обміну речовин;
- Виведення токсинів і хімікатів з крові;

Біокерамічний картридж для систем зворотного осмосу служить 1 - 1,5 року. Елемент має стандартне підключення і встановлюється на будь-які системи зворотного осмосу.

Що ми знаємо про окислювально - відновному потенціалі води?

що дає картридж з антиоксидантним ефектом нормалізує ОВП води?

Зовсім недавно з'явився новий лінійний картридж для систем зворотного осмосу з антиоксидантним ефектом. Як вже відомо і доведено, вода має потенційний заряд. Називається цей процес ОВП (окислювально відновний потенціал), який вимірюється в mv одиницях.

Як впливає плюсовій заряд води на організм?

ОВП води може бути як негативний так і позитивний. Позитивний показник ОВП має негативні властивості по впливу на організм. Критичним показником є ​​показник +250 mv. Якраз саме з таким числом ОВП, при регулярному і тривалому вживанні такої води відбуваються негативні процеси в організмі. Це пов'язано з частковим вимиванням потрібних мінералів з організму і зниження імунних властивостей, за рахунок неправильного окислювально відновного потенціалу.

Який ефект від правильного числа ОВП?

Ідеальним числом ОВП є від +50 до -100 mv. Тобто при правильному числі ОВП в нашому організмі відбуваються позитивні процеси. У картриджі знаходиться особливо підібраний і запатентований склад природних мінералів і компонентів з потужним антиоксидантним ефектом. Відбувається зв'язування вільних радикалів і зниження окислювально-відновного потенціалу води до оптимального значення в діапазоні +50 mv до -100 mv.

Такий показник нормалізує окислювально - відновний баланс в організмі людини і має ряд позитивних властивостей:
Відновлення і зміцнення імунної системи організму;
Зниження інтенсивних мутагенних реакцій;
Покращує функції виведення токсинів з печінки;
Поліпшуються процеси регенерації в клітинах і підсилює протизапальні властивості організму;
Підвищення противірусних властивостей (грип, герпес, гепатит С та інші);

Також в воді обробленої таким способом, нормалізується рівень pH і підвищується загальна мінералізація. Природно, що така вода має більш приємні смакові якості і органолептичні властивості, а найважливіше, що ми маємо можливість отримувати кристально чисту і «правильну» воду у себе вдома за адекватною ціною і з максимальним комфортом.

Картридж з антиоксидантним ефектом для систем зворотного осмосу служить 1 - 1,5 року. Елемент має стандартне підключення і встановлюється на будь-які системи зворотного осмосу.

Спираючись на статистику продажів і сервісного обслуговування на протязі 7 років, наш колектив жодного разу не зіткнувся з негативними відгуками користувачів систем зворотного осмосу. А більшість наших клієнтів, які починали очищати воду в домашніх умовах з фільтрів-глечиків, настільних і проточних багатоступеневих фільтрів в кінці кінців набували систему зворотного осмосу і відчувши різницю, приносили тільки позитивні відгуки. Відгуки починалися з захоплення від чистоти води за всіма її параметрами, до комфорту використання і природно собівартості літра води.
Особливо, були приємно здивовані клієнти, які досить довгий час використовували в побуті покупну бутильовану воду різних популярних брендів. Починаючи з привізної води і закінчуючи миргородської. Зіставляючи якість і свіжість води з її собівартістю і комфортним користуванням системою зворотного осмосу у себе вдома, навряд чи Ви залишитеся задоволені будь-яким то аспектом.

ЗАМОВТЕ СИСТЕМУ ЗВОРОТНОГО ОСМОСУ ПРЯМО ЗАРАЗ! ОТРИМАЙТЕ ЗДОРОВУ ВОДУ, ПОЧНІТЬ ЕКОНОМИТИ СЬОГОДНІ І Відчуйте КОМФОРТ У СВОЄМУ ДОМІ!

ПОДИВИТИСЯ СИСТЕМИ ЗВОРОТНОГО ОСМОСУ!

Магазин Вотер-Сервіс - надійний постачальник фільтрів для очищення води!

Як працює осмос і потрібні мінерали в воді?
Що відбувається в організмі, коли Ви п'єте воду з низьким вмістом солей кальцію і магнію?
Невже?
Яким чином, воду, очищену осмосом можна оживити і зробити корисною?
Що дає мінералізатор для зворотного осмосу?
Що таке биокерамика або структурізатор для зворотного осмосу?
Як впливає плюсовій заряд води на організм?
Який ефект від правильного числа ОВП?
Чи шкідливий зворотний осмос і чим?
Як працює осмос і потрібні мінерали в воді?

Новости